2777
2789

اسی خوشگلی

بهت میاد رازنگهدار و شوخ باشی

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهربون احساسی یکم حساس 

فکرکنم کمی هم وابسته

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

عزیزم ایشون ارادش قویه،مناعت طبع و عزت نفس داره هیچ چیزی جلودارش نیست اگر هدفی رو بخواد انقدر تلاش میکنه که بهش برسه...به اصول دوستی معتقده و وفاداره با دیدن ضعیفا و دردمندان ناراحت میشه و بهشون فکر میکنه و رعایت حال اونها رو داره کانون خانوادس و همیشه به دنبال حفظ صفا و صمیمیمت خونه هست اگر ازدواج کرده باشه خط قرمزشم خانوادشه اگر ابروهاش دستکاری نباشه همین جوری کمونی باشه...تو اجتماع موفقه و دل همه رو هم وابسته میکنه به خودش...

2810