2777
2789
عنوان

خونه کسی که بری کثیف باشه بی احترامیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 106 پست
میرمم خدایی میگن حالمون خوب میشه بعد میگن بمون ناهار ناهار سفارش مید و خرید میکنن تا خوش بگذره یعنی ...

اون فرد میتونه همون پول رو بده یه کمک بگیره خونه اش رو برق بندازه روحیه خودشم خوب بشه چرا تو بری جا به جا کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا بستگی به میزان صمیمیت افراد داره

یه وقت من با یکی خیلی رفیق و راحتم

خونه ش بهم ریخته هم باشه چون به قولی خیلی با هم نداریم خیالی نیست برام

اما مثلا اونایی که هر وقت برم شهرستان میرم یه سری بهشون میزنم اونم با اطلاع قبلی،شاید بشه سالی یکبار، بله ناراحت میشم، باز البته اگر مثلا بچه کوچیک داره یا کارمند و .... رو نه،اونم ناراحت نمیشم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
نه باور کن اینا از از تنبلی نیست به قول خودت از افسردگی خدا خیرت بده که اینقدر خوبی

عزیزم خوبی از خودته 💛

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

شما خیلی خوش قلبی🌺

وقتی کسی افسردگی داره دستش به کارخونه نمیره ولی از تنهایی هم رنج میبره طبیعیه دوستی فامیلی که ادم خوش نیتی باشه رو دعوت کنه واینکه پیشنهاد میدی باهم تمیز کنیم کلی خدا ازت راضی میشه 

به خوب بودنت ادامه بده دنیا به وجود شما نیاز داره

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
اگه باهاش خیلی هم صمیمی باشید مثلا همسن باشید یا مثل دوست باشید ؟

آره 

ولی کمکش میکنم تمیز کنه ...دوست همسرم خیلی باهم صمیمی هستیم خانومش خیلی شلخته هست هر وقت میرم خونشون جمع و جور میکنم بهشم میگم همیشه چیزی برمیداری فورا بذار سرجاش 

یا اینهمه خرت و پرت دورت جمع نکن که اذیت بشی برا تمیز کردنش 

میگه باشه ولی خب تنبله برا کارای خونه 😅😅

همیشه هم خونشون نامرتب نیست ولی خیلی پیش میاد :)خودشونم دعوتم میکنن حتی 

من عادت دارم کسی میخواد بیاد خونه رو کامللللل تمیز میکنم 

ولی سرزده بیاد ممکنه یکم نامرتبی رو ببینه طرف اونم ن خیلی 

ولی ی وقتایی هست آدم حوصله نداره .یا با اون طرف راحته ک همینجوری خونشو ببینه 

ولی خب من با خواهرم هم خودمونی نیستم 

اونم میاد آنقدر مرتبه ک تو دلش چیزی نگه 

با حرف مادرت موافقم اخه خودم نابود هم باشم کسی بخواد بیاد خونه ام هرروز شده تمیز میکنم چون مهمانم بر ...

من خودمم اینطوریم حالا مثلا خونه من نیست چون من مجردم و با خانوادم زندگی میکنم ولی قبل اینکه هر کی بیاد خونه رو مرتب میکنم ،حتی سرویسم وایتکس میریزم توش ک مرتب باشه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

نظر هردو شما درسته من خودم به خاطر افسردگیم زندگیم داغون بود هیشکی راه ندادم خونم 

آدم های این مدلی سه  دسته هستند

دسته اول افسرده ‌‌که این افسردگی باعث شده اراده عمل نداشته باشند 

دسته دوم براشون مهم نیست کلا مودشون همینه نظم جایگاهی تو زندگیشون نداره 

دسته سوم اینقدر بچه شیطون دارند و کمکی ندارند مدام در حال تمیز کاری هستند و هیچ به هیچ تهش هم زندگیشون همیشه ترکیده هست 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
اگه باهاش خیلی هم صمیمی باشید مثلا همسن باشید یا مثل دوست باشید ؟

صمیمی باشم و دوست و هم سن بهش خواهرانه میگم ماهی یکبار یا دو هفته یکبار کارگر بگیر بزار همه جا تمیز باشه بهش میگم تو لایق بهترین هایی به خودت ارزش بزار کمکش میکنم برنامه ریزی کنه و کم کم حالش خوب بشه یادش بده عزیزم ماهیگیری یادش بده نه هربار ماهی بدی دستش

والا من خودم سه تا بچه دارم یعنی اگه خونم کثیف باشه و مهمون بیاد از خجالت آب میشم خداروشکر تا حالا هم پیش نیومده... چند روز پیش خواهرم و مامانم میخواستن بیان خونم از صبح تا شب فقط تکیزکاری میکردم شوهرم گفت چرا انقدر خودتو اذیت میمنی مگه غریبن؟ گفتم بدم میاد خونم نا مرتب باشه

بله به نظرم بی احترامیه یه جورایی انگار طرفو آدم حساب نکرده که پاشه تمیز کنه.... ولی خوب بعضیا هم عادت کردن به شلختگی یا پیش خودشون فک میکنن طرف متوجه نمیشه خونه تمیز نیس... یه دوستی هم دارم میگه من نگاه به طرفم میکنم اگه خیلی آدم تمیزی باشه منم تمیز میکنم چون متوجه ی کثیفی و تمیزی میشه ولی واسه کسی مه خونه زندگیه خودش پر گردوخاکه زیاد وقت نمیزارم

توروخدا بهش سخت نگیر شاید مریض بود یا افسرده س

من اصلا سخت نمیگیرم یا سرزنشم نمیکنم مثلا میگم بیا باهم جمع و جور کنیم بعد چایی بخوریم حال میده ،طرف خودشم انگیزه میگیره پا میشه کلی کاراشو جلو میبره 

تو هم خواستن بیان خونتو بریز بهم ببین واکنششون چیه

من اصلا نمیتونم چون مجردم هستم خونه کثیف باشه مهمون بیاد حس افتضاح میگیرم

2810