2777
2789
عنوان

خونه کسی که بری کثیف باشه بی احترامیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 106 پست

شما که شرایطشونو میدونی، خداروشکر فهمیده هستی و درک میکنی و حتی کمک... به نظر منم طرف که دلش نخواسته تو اون وضعیت خونشو ببینی حتما نتونسته یا به قول شما افسردس... من خیلی اوقات مجبور میشم دعوت کنم و واقعا برام کابوسه، شب قبلش هی خواب میبینم از کارام جا موندم .‌‌پ..

فقط استکاناش تمیز باشه ک وقتی چای میخورم بم بچسبه... باقیش مهم نی🤣آهان سرویسشم تمیز باشه چون من خیلی جیش میرم 🤔🤣

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید باهات راحتن

من ی سری همینجوری ک میگی رفتیم‌همگی خونه داداشم با اطلاع قبلی ک خیلی کثیف بود من شروع کردم ب تمیز کردن خواهر و مادرم گفتن کارت خوب نبوده خودتو مسخره کردی

برام مهم نیس شناسایی بشم چیزی واسه پنهان کردن ندارم👻
همیشه هم خونشون نامرتب نیست ولی خیلی پیش میاد :)خودشونم دعوتم میکنن حتی 

اگه شرایط روحیشون را میدونی ک افسرده هستن....بنظرم بی احترامی به شما نیست....

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه کمکش کنی نه چه اشکالی داره

میرمم خدایی میگن حالمون خوب میشه بعد میگن بمون ناهار ناهار سفارش مید و خرید میکنن تا خوش بگذره یعنی تو پذیرایی مشکلی ندارن فقط خونشون بهم ریختس چونکه افسردن یکم بهشونم حق میدم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
آره من بی احترامی می‌دونم وقتی میرم خونه کسی شلخته و کثیف باشه  حالا اگر سرزده برم که محاله هم ...

اگه باهاش خیلی هم صمیمی باشید مثلا همسن باشید یا مثل دوست باشید ؟

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
حتی اگه با طرف صمیمی باشین؟ مثلن خواهر یا دختر عمو؟

آره 😅😅😅قصد تعریف کردن از خودم ندارم ولی من بشدت خونه م تمیزه یعنی محاله بتونی یه ذره خاک و کثیفی پیدا کنی 

همه هم میگن 

واقعا خونه شلوغ و کثیف باشه عصبی میشم سردرد میگیرم باید دور و برم همیشه مرتب باشه 

تو بیای خونه ما کمر برات نمیمونه

به دل نگیر ولی هربار بری بشینی تمیز کنی هم خوب نیس

بدعادت میشن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
2810