2777
2789
عنوان

الان من پریود هستم یا نه

89 بازدید | 6 پست

جمعه وقت پریودم بود ک هم علایمش زو داشتم و هم تو نماز صبح ک بیدار شدم دیدم لکه بینی دارم فک کردم پریود شدم اما دیگ قطع شد لکه بینی بعد دیشب دوباره درد و علایم پریودی برام آمد و باز تو نماز صبح اگه بینی داشتم الان دوباره قطع شده لکه بینی 

آیا الان من پریود هستم یا فقط لکه بینی دارم ؟ نماز بخونم یا نه ؟ البته کلا پریود هام تا منظم هست

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️

لکه بینیه و چون تو روزای پریودیته نماز هم نمیتونی حتی با غسل بخونی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
لکه بینیه و چون تو روزای پریودیته نماز هم نمیتونی حتی با غسل بخونی

دوره پریود هام ده روزه هست ک چند روز اول زو لکه بینی دارم

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوره پریود هام ده روزه هست ک چند روز اول زو لکه بینی دارم

همین اینام از ده روز حساب میشه و تا ده روز چه لکه بینی چه پریود نماز نمیتونی بخونی بعد ده روز با غسل استحاضه میتونی نماز بخونی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

سلام خون باید سه روز اول استمرار داشته باشه تا حکم حیض بگیره لکه بینی اگه باشه باید طبق اعمال استحاضه عمل کنی و نمازم داره اما بعد سه روز تا ده روز چه خونباشه چه لکه میشه حیض 

سلام خون باید سه روز اول استمرار داشته باشه تا حکم حیض بگیره لکه بینی اگه باشه باید طبق اعمال استحاض ...

بببخشد استمرار چیه ؟