2777
2789
عنوان

دختر همسایمون میخواد برع😭💔

537 بازدید | 10 پست

مستاجر بودن امسال بهترین دوستم شده بود همیشه اخر شبا میرفتیم دور میزدیم غذا میخوردیم کل تابستون برام آلاسکا خونگی درست میکرد شربت آبلیمو که عاشقش بودم سنگ صبورم بود چه دختری دیوار به دیوارمون بود واسه اول مهر گفتن باید بلند شن😭

صبح میرفتم دیشویی صداشو میشنیدم از همون صبح میرفتیم زیر درخت مینشستیم تا ظهر😅💔

هووووف دلم میخواد گریه کنم خیلی دوسش دارم جای دوستامو برام گرفته بود 😢

چقد من این سال نحس جدایی رو تجربه کردم از آدمایی که دوسشون دارم بارها و بارهاااا

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

میتونی باهاش ادامه بدی من خودم بوشهر دوستام تهران و اصفهان هر روز حرف می‌زنیم میتونی گاهی بهش سر بزنی

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان جدایی معنی نداره 

بعد رفتنش هم در تماس باشین و زود زود قرار بذارین یا برین خونه همدیگه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
میتونی باهاش ادامه بدی من خودم بوشهر دوستام تهران و اصفهان هر روز حرف می‌زنیم میتونی گاهی بهش سر بزن ...

نه دیگه کیفیت نداره راهمون دور شه الان هر ثانیه میخواستم پیشم بود😓

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
الان جدایی معنی نداره  بعد رفتنش هم در تماس باشین و زود زود قرار بذارین یا برین خونه همدیگه

من دوست راه دور زیاد دارم نه اینکه نزدیکم بود همه شبا پیشم بود خیلی خوب بود

دلم خونه تونو خواست

چرا؟

قشنگه لابد

نه معمولیه 

من دوست راه دور زیاد دارم نه اینکه نزدیکم بود همه شبا پیشم بود خیلی خوب بود

منم مجردی یه هنسایه داشتیم دوست بود نمیدونی چه خاطره هایی داشتیم چقدر خوش بودیم 

الان هردومون ازدواج کردیم سرمون مشغول زندگیامونه 

حیف اون روزا و دل خوشیاااااا😔😔😔😔

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است