2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده عزیزم. منم این روزا رو گذروندم پارسال زمستون. خیلی سخته دختر منم هیجده روزه اسمونی شد. با این تفاوت که کادر بیمارستان باعث مرگش شدن. روزای اول سخته. من تازه داره به رفتنش عادت می کنم تا می تونی عرق بهارنارنج بخور. آرامبخشه
لطفا برای شفای دخترم دعا کنید و صلوات بفرستید،ممنونم
آدرینا طاقتونمیارم هرجای خونه رو که نگاه می کنم سدنا رو میبینم همش میگم اگه الان بود باید چیکار میکردم
خدایا فرشتم برگشت پیشت اگه صلاح میدونی نی نی سالم بهم ببخش... دوستان واسه مادر شدنم یه صلوات بفرستین
آره از پاشنه پاشم خون گرفتن همه نرمال یکدفعی همه چی بهم ریخ روزای آخر دخترکمو خیلی اذیت کردن یه جای سالم تو بدنش نبود یاد صورت معصومو دستاش که میفتم که ژخنی بود دلم آتیش مییره
خدایا فرشتم برگشت پیشت اگه صلاح میدونی نی نی سالم بهم ببخش... دوستان واسه مادر شدنم یه صلوات بفرستین
مامی پرستار ، من خیلی درکت می کنم آدرینای منم وقتی پرواز کرد، جنون گرفته بودم انگار، همش بیمارستان بخش قلب بستری بودم، شب و روزم گریه بود، نفسم می گرفت، مرگ رو هر ثانیه لمس می کردم، می دونم روزای خیلی سختی داری، خیلی سخت فراتر از حد تصور ، چون این روزها رو گذروندم، وانشالله زود زود به آرامش می رسی من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی یه نفر بهم گفت برو حموم غسل حضرت زینب بگیر، من انجام دادم، خیلی آرومم کرد، حتما امتحان کن، من پنج بهمن پارسال دخترم رو از دست دادم هنوزم بی تابشم ولی مجبورم به خاطر همسر و دخترم و پدر و مادرم ،صبرم رو ببرم بالاتر، دیگه چاره چیه حتما حکمت خدا این بوده، ناراحت نباش الان دخترت با دختر من اونجا دارن کیف می کنن، شما هم ناراحت نباش، حتما حتما حکمتی داشته
لطفا برای شفای دخترم دعا کنید و صلوات بفرستید،ممنونم
خدا بهت صبر بده میدونم چی میکشی
صلواتاتون برای سلامتی بچه تو دلم اثر نکرد و سومین بچه تو شکمم هم از دست دادم 😭😭😭بعد 6ماه بعد از وول وول کردن تو دلم بعداز خرید دامن چین دارو تل و گلسرش منو تنها گذاشت و رفت(خدایاااا میشه دخترمو بهم برگردونییییی من دخترمو میخوام)
خدا بهت صبر بده عزیزم. چقدر سخته. الهی بمیرم واسه دل تکه تکه شده ات. کاش که کاری از دستم بر می اومد یک ذره از غمت کم کنم. تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که برات دعا کنم که خدا اول بهت صبر و تحمل بده و بعدشم یک فرزند سالم و قالح نصیبت کنه انشالله.
مامان پرستار نمیتونم بگم کاملا درکت میکنم ولی منم درد کشیده ام، دخترم مریضه یه بیماری نادر، خیلی زجر میکشم، خدا بهت صبر بده و دامنت رو با یک نی نی سالم و صالح پر کنه شاید تسکینی بر درد هات باشه، الهی آمین.
لطفا برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید...