2777
2789
عنوان

همش حس میکنم الانه که زایمان کنم

118 بازدید | 5 پست

تازه وارد سه ماه دوم بارداری شدم

حس میکنم فشار رومه

بعد از رابطه با همسرم حس میکنم تمام عضلات لگنم تیر میشه یا سر توالت می شینم فشار میاد بهم نمیدونم اصلا چطور توصیف کنم

تجربه هاتون رو در اختیارم بذارید لطفا

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
رابطه هم داری نمیترسی؟

چرا حس سنگینی و درد دارم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دکترت بگو، شاید رابطه برات خوب نباشه

اره خودمم می ترسم خیلی

عزیزم توی بعضی از بارداری ها نباید نزدیکی داشت الان خود من از وقتی که بیبی مثبت شده نداشتم

هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤