2777
2789
عنوان

جراحی تعویض مفصل لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 25415 بازدید | 93 پست

وقتتون بخیر باشه عزیزان 

من تجربه شخصی تعویض لگن نداشتم ولی یکی از دوستان خانوادگیم بدجور مشکل لگنی داشت نمیتونست بشینه یجا و درد میکشید انگار لگنش خورد شده بود توی یه صانحه 

میبرنش خیلی جاها ولی نتیجه نمیگرفته

من تو همین نینی سایت خیلیا رو میدیدم که دکتر نصیری رو معرفی می کردن و میگفتن کارشون خوبه منم به دوستم معرفی کردم که یه مشاوره از دکتر بگیرن دیگه ایشون رفتن و مشتری شدن و الان راحت به کاراش میرسه و توانش زیاد شده   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاله من بخاطر تصادفی که کرد مجبور شد جراحی لگن کنه از وقتی که پیش دکتر ابوالقاسمیان جراحی لگن انجام داد زندگی براش عوض شد دردهایی که می کشید از بین رفته و حالا راحت و بی‌ دردسر می‌ تونه راه بره و کاراشو انجام بده 

مامانم یک ماه و نیمه عمل تعویض مفصل ران انجام داده دکتر اشغالش زود قرصاش قطع کرد خون تو پاش لخته شد هداروشکر به امبولی نرسید ولی الان یه پاش ورم داره میگن هیچ وقتم ورمش از بین نمیره اگر این عمل انجام میدین حتما قرصایی که برای لخته میدن تا یک ماه مصرف کنید

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.