2777
2789
عنوان

عاقا پول صبحونه شو پس نمیدههههه چراااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 72 پست
گفتم زیاد نیست که ملت نیان بگن چقدر خسیسی     وگرنه با اون حداقل ۵ بار ساندویچ میگرفتم ...

ن عشقم راحت باش الان دیگه همه میدونن برا یه صبحونه زیاده و خساست نداره 

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
والا صبحانه نیمروی هتل قصرطلایی مشهد ۱۳۰ تومنه. مگه چی خوردین که ۵۸۰ شده؟؟؟؟

کافه های تهران مخصوصا اطراف خوابگاه من این قیمت نرماله 

از ۲۵۰ شروع میشه گاهی حتی منو بازم نیست فضاشم لاکچری نیست اصلااااا

🍦🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کافه های تهران مخصوصا اطراف خوابگاه من این قیمت نرماله  از ۲۵۰ شروع میشه گاهی حتی منو بازم نیس ...

خوب چیا خوردی ؟؟؟؟

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔
کافه های تهران مخصوصا اطراف خوابگاه من این قیمت نرماله  از ۲۵۰ شروع میشه گاهی حتی منو بازم نیس ...

شماره کارت بفرس بگو پولو بزن به این کارتم😐😂😂

من هر وقت از باام پول میخوام اینکارو میکنم همیشه ام میفرستع😂😂مثلا پیام میدم میگم پونصد میزنی به این کارتم اونم میزنه😂

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

تاتو باشی خونتون صبحونتو بخوری😂

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

میشه بگید چی خوردید که ۵۸۰ شد؟؟؟؟اونم فقط مال اونا؟؟؟

مال خودت هم تقریبا اینقد بشه ،،،،یعنی نزدیک یه تومان صبحونه خوردید ؟؟؟

بزار باور نکنم ،،،اغراق نکن !

الان میای میگی رفتیم بهترین رستوران بالاشهر به ده جور صبحونه که اینقد شد   

شماره کارتتو بفرست براش اگه پول نداشت که نمیرفت صبحانه بیرون بخوره به اندازه کافی هم صبر کردی دیگه خسیی بودن هم نیست جلوگیری از سو استفاده هست

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
میشه بگید چی خوردید که ۵۸۰ شد؟؟؟؟اونم فقط مال اونا؟؟؟ مال خودت هم تقریبا اینقد بشه ،،،،یعمی نزدی ...

۲۹۰ مال هرکدوم شده زیاده بنظرت ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

واسه صبحونه اره مگه کله پاچه خورده باشن اگه نهار گفته بود یه چیزی مگه صبحونه چی میخورن که این قیمت باشه 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

به نظرم کارت نیاوردنش از عمد بوده

کسی که میدونه میخواد بره بیرون احتمالش ۱ در میلیونه که واقعا کارتشو یادش بره

اگه خیلی باهاش صمیمی هستی خیلی رک بهش بگو پولتو لازم داری و اصلا خجالت نکش

اما اگه تعارف داری به نظرم یکی دو ماه صبر کن بعد بگو باز بریم صبحانه بیرون خیلی خوب بود سری پیش

اینبار موقع حساب کتاب شد بگو آخ کارتمو نیاوردم😱

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

همیشه یکی هست بیاد ادای پولداری و باکلاسی دربیاره !!!!!

یعنی بگه شش ملیون صبحونه خوردم ،،،،

یکی میاد میگه یعنی زیاده ؟؟؟؟؟؟؟کم هم هست ،،،،همه جا اینقد قیمت!!!

آره نفری سیصد صبحونه برای ما زیاده !!

گفتم زیاد نیست که ملت نیان بگن چقدر خسیسی     وگرنه با اون حداقل ۵ بار ساندویچ میگرفتم ...

دقیقا اگه نمیگفتی میومدن میگفتن چقدر خسیسی الان دیگه ۵۰۰ تومن پولی نیست،همیشه یه چیزی دارن که بگن😒

اول اینکه آدم خسیس هیچوقت انقدر برای دوستاش خرج نمیکنه اصلا چیزی رو حساب نمیکنه

دوم اینکه اونایی که ممکنه از دوستت دفاع کنن بخاطر اینه که خودشونم آدمای بی ملاحظه ای هستن

تا فردا صبر کن اگه خبری نشد رک پیام بده بگو پول رو حساب کن یا اگه اصلا روت نمیشه یه بار بهش بگو بریم شام بیرون مهمون تو

...