2777
2789

دیگه هیچی  خوشحالمون نمیکنه جذابیت نداره  واقعا چرا 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

دوست ندارم تعلیق بشم 

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۷۹درصدش بخاطر اطرافیانه

این یه دلیلشه از مقایسه شدن متنفرم که دائم دارم میشم 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
اتفاقا من همین الان یه تاپیک رفتم بلند بلند خندیدم  شوعرم گفت چیه چیه چی خوندی

شابد باورت نشه من یادم نمیاد کی خندیدم از ته دل