2777
2789
عنوان

فشار بابام رفته رو ۱۸ خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 31 پست

آب زیاد بهش بده بخورن وهرچه بیشتر ادرار دفع کنن  فشارخون پایین تر میره .   ارثی میتونه باشه بیشتر از فکروخیاله واسترس . 

این مواقع کاپتوپریل زیر زبونی اورژانسی میاره پایین.قرص سیر هم هست

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
حتما ناراحت شدن از موضوعی

ن بابا اخه از چی ناراحت شه همه جا امن و امانه 

من میدونستم اینجوری میشه 

از بس ک نمک میخوره 

اینقدر رو هر غذاش نمک میزنه تا کل بشقاب سفید میشه 

ی ماست خوری پر نمک کرده خیار تکه تکه میکنه میندازه تو ماستخوری پر نمک بعد میخوره 

یکی نیست بگه پدر من سکته کنی خوبه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سال پیش فشار همسر من هم رفت بالا.

بدون هیچ دلیل خاصی .

فشارش می رفت روی هجده.دکتر گفت شاید ارثی باشه.تازه شوهرم سنی هم نداشت همش سی و دو سالش بود.

خدا رو شکر رفع شد.

راستی حواست ب پدرتون باشه اگر خدایی نکرده فشارش پایین نیومد حتما ببریدش دکتر.

ن بابا اخه از چی ناراحت شه همه جا امن و امانه  من میدونستم اینجوری میشه  از بس ک نمک میخ ...

با مشورت از دکتر قرص فشار بهش بده شاید خوب باشه یا یه رژیم‌ غذایی که بتونه ترک کنه

یه زخم کوچولو با سوزنی چیزی ایجاد کن.. چن قطره خون بیاد فشارش میاد پایین.. چون میگی درد داره هرچه سریعتر باید فشارش بیاد پایین

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم منم بابام گاهی اینجوری میشه تا ۲۲هم رفته 

ابلیمو و ابغوره خطرناکه قرص زیر زبونی بده بزاره 

نمک تو غذاش رو کم کنه استرس و فشار عصبی سمه براش 

چای ترش بده گیاهیه برای پایین اومدن فشار دمنوش بده بخوره و رعایت کنه 

بابات سنگ کلیه نداره،؟بابای من چند بار شبا به شدت عرق میکرد دستاش بی جون میشد ضربان قلبش بالا پایین میشد فشارش خیییلی میرفت بالا میبردیم بیمارستان با زیرزبانی میاوردن پایین بعد فهمیدیم به خاطر سنگاس عمل کرد خداروشکر از اون موقع بهتره خیییلی اصلا ذیگه فشارش بالا نرفت

منم امشب این قدر با خدا دعوا کردم و تیکه انداختم بهش الان‌به این دختر حق میدم

والا ی لحظه خودشو بزاره جای من 

بابای دست گلم ک هیچ مشکلی ام نداشته یهو سرش گیج میره فشارش میره رو ۱۸ از خداوند گله نکنم؟ 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
والا ی لحظه خودشو بزاره جای من  بابای دست گلم ک هیچ مشکلی ام نداشته یهو سرش گیج میره فشارش میر ...

چی بگم والا حق داری منم دلم خیلی پره 

اگر فشارش اومده پایین خدارو شکر نیومده یه زنگ به اورژانس بزن  راهنماییت کن خدایی نکرده اتفاقی نیوفته