2777
2789
مامانا در طول روز چقدر با بچه هاتون بازی میکنید. ؟ چه بازیهایی؟ خصوصا برای تقویت هوش و اعتماد بنفسش. اگرم کتاب خوبی میشناسید درین رابطه معرفی کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بگو چقدر بازی نمیکنی خواهر. کلا رو سرو کولمونه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
ﭘﺴﺮ ﻣﻦ 9 ﻣﺎﻫﺸﻪ ﻛﻢ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺑﺎﻫﺎﺵ
ﭼﺮا ﻣﻦ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻧﻤﻲ ﺧﻮﺭﻡ! ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻣﻨﻮ ﺧﻮﺭﺩﻳﻦ 😢😢😢 (ﻗﺎﺗﻞ ﺯﻧﺠﻴﺮﻩ اﻳﻴﻢ)
همه ی کتابهای می می نی رو 60 بار با هم خوندیم. دارم اشپزی میکنم باید صندلی بذاره و تماشا کنه. یا بغلش کنم چک کنه غذا رو. دارم ظرف میشورم باید لای پاهام بلوله. دارم لباسهای شسته رو پهن میکنم باید طبقه ی پایینو بدم خودش بچینه. لباسهای مهدشو باید خودش چک کنه. هر چند ساعتد یکبار باید ببرمش سر یخچال خودشون انتخاب کنن چی میل دارن. گاهی تنهایی عروسک بازی میکنه. گاهی هم منم باید دخیل باشم برا عروسکش پتو و بالشت بیارمو جاشو مرتب کنم. بازیهای فکری مثل این اشکال رنگی که رو استوانه ی چوبی قرار داره با هم میچینیم و هی باید تشویقش کنم. اهنگ میذاریم حرکات موزون انجام میدیم. قطار بازی میکنیم. توپ بازی و بادکنک بازی. بدو بدو و جیغ و داد و فریاد تا وقتی باباش اعتراض نکنه. اها نقااااااشی بخش بزرگی از تفریحاتشه. چه تو دفتر نقاشی چه تخته نقاشی که هی پاک کنه دوباره بکشه. گاهی درخواست میکنن شخصا براشون شعر بخونم. 60 بار باید از اول بخونم تا باهام تکرار کنه. سرسره بازی و تاب بازی. دیگه جونم برات بگه. گاهی هوس میکنه کشوهاشو مرتب کنه. که یعنی من باید بعدشم برم هرچی بیرون ریخته دوبار بذارم سرجاش. دیگه همین کارا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
2810