2777
2789
میگه مناسب میگی بهار ؟؟؟ قیمت بهار میدونی یا فقط میدونی مرکز سیسمونیه

کیفیت اون لبلس اتقدر خوبه که ریالی از پول هدر نمیره،ولی لباس خونگی نوزاد ک با دوبار شستن پرز بده یا یقه ش زیادی گشاد باشه،از ریخت بیفته و زبر به چ دردی میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خریدت و کیفیتها راضی بودی ؟ 

اره خداییش همشون خوبن، مخصوصا شوینده بهداشتی و ست ناخونگیر و سوهان و شیشه و پستونکش که خیلی برام مهم بود عاااالی بود عالییییی، همیشه میگم خداروشکر باتینکه تجربه اولم بود ولی همه چی عالی بود تو این وضع گرونی

کیفیت اون لبلس اتقدر خوبه که ریالی از پول هدر نمیره،ولی لباس خونگی نوزاد ک با دوبار شستن پرز بده یا ...

عزیزم بهار منم رفتم خریدم کردم ولی همزمان عبدل اباد هم رفتم یه مارکی رو بهار گرفتم ۸۰۰ عبدل اباد ۳۸۰ طرح دیگه اش رو گرفتم هر دوتا رو ۲ سال ازش داره میگذره عین همدیگه بودن هیچ کدوم خراب نشد 

اینجا ایرانه منطقه تو قیمت خیلی تاثیر داره

عزیزم بهار منم رفتم خریدم کردم ولی همزمان عبدل اباد هم رفتم یه مارکی رو بهار گرفتم ۸۰۰ عبدل اباد ۳۸۰ ...

دقیقا همینطوره ، بالاخره اجاره مغازه و منطقه هم بی تاثیر نیست .

آدرسشو میدی ؟ خرید حضوری هم داره ؟

@sismooni_lara  

سیسمونی لارا

نمیدونم فروش حضوریشو، ولی فک کنم فقط انلاین باشه برای همینم قیمتاش انقدر خوب بود، مشاوره هم میده خانومه

بهش بگو مثلا چیا برات مهمه و چقدر میخای هزینه کنی بهت معرفی میکنه، برای من اینجوری بود

پیجش اینستا هست اگه هنوزم باشه

خورده ریرای پسرمو کلا ازون گرفتم

آدرسشو میدی ؟ خرید حضوری هم داره ؟

@sismooni_lara  

سیسمونی لارا

نمیدونم فروش حضوریشو، ولی فک کنم فقط انلاین باشه برای همینم قیمتاش انقدر خوب بود، مشاوره هم میده خانومه

بهش بگو مثلا چیا برات مهمه و چقدر میخای هزینه کنی بهت معرفی میکنه، برای من اینجوری بود

پیجش اینستا هست اگه هنوزم باشه

خورده ریرای پسرمو کلا ازون گرفتم