2777
2789
عنوان

پنج و نیم ماهه باردارم. بچه خیلی تکون میخوره .طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه این فقط شبا وقتی دراز میکشم انقدر ضربه میزنه بلند میشم میشینم.هرچی بالش و اینا عم میزارم فرق ندار ...

آخیی 😍حالا فک نکنم چیزی باشه ولی به دکترت بگو که خیالت راحت بشه  ان شاالله که سالم و سلامت باشید هم خودت هم نی نی کوچولوت

خدا بدادت برسه شیطونه ماشاالله 

☹☹🥴🥴تا ساعت سه هرشب وضعم اینه بعدش دیگه از بیخوابی بیهوش میشم الان انقدر لگد زد مجبور شدم بشینم .تا دراز میکشم شروع میشه

باید فکر کنم🤔
باید خوشحال باشی از تکوناش ک 

خیلی زیاده .فقطم وقتی دراز میکشم شروع میشه هرجوری هم میچرخم فرق نمیکنه فکر کن هرشب تا ساعت دو سه تکونا نزاره بخوابی .خوشحالم خب ولی اینکه موقع خواب هست اذیت میشم

باید فکر کنم🤔
اره بابا نگران نباش، شاید یا لاغری یا جفتت خلفی هستش، من 27 هفته م

لاغر که نیستم .ولی خلفی هیت دیگه نمیدونم شایدم از اونه ولی فقط وقتی دراز میکشم اینجور میشه

باید فکر کنم🤔
عزیزم خداحفظش کنه ته دلم قنج رفت براش تو این لحظهای قشنگت دعا کن منم این حسو تجربه کنم🥹 تاجایی ک من ...

مرسی عزیزم .انشالله قسمتتون بشه .امیدوارم خدا یه نی نی سالم بهتون ببخشه.مرسی از اطلاعاتتون🧡🥰

باید فکر کنم🤔
لاغر که نیستم .ولی خلفی هیت دیگه نمیدونم شایدم از اونه ولی فقط وقتی دراز میکشم اینجور میشه

والا نمیدونم حالا با دکترت یا مامات یه مشورت هم بکن، ولی توی اون سن از بارداری وقتی وایمیستی و اینا زیاد حرکت بچه رو حس نمیکنی وقتی دراز میکشی بیشتر حسش میکنی

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
والا نمیدونم حالا با دکترت یا مامات یه مشورت هم بکن، ولی توی اون سن از بارداری وقتی وایمیستی و اینا ...

مرسی پس انشالله که طبیعی هست.اره اینبار حتما میپرسم❤

باید فکر کنم🤔