2777
2789
عنوان

من چی کار کنم با پدر شوهرم و مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 99 پست
افرین اگه کم محلی کرد نرو  نگو خونه پسرمه میرم    

نه نمیرم خیالت راحت ب قول اون زنه ک میگه من زنه بی عرضه نبودم منم مادر بی عرضه ای نیستم پسرم و دست هرکس نمیدم اگه هم عروسم بخواد کم محلی کنه میدمش دست پسرم خودش بلده چطور ادبش کنه😁 

نه نمیرم خیالت راحت ب قول اون زنه ک میگه من زنه بی عرضه نبودم منم مادر بی عرضه ای نیستم پسرم و دست ه ...

اره بده که زندگیشون خراب بشه سر رفت وامد با خانواده شوهر یا برعکس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بده که زندگیشون خراب بشه سر رفت وامد با خانواده شوهر یا برعکس

نه هیچوقت اجازه نمیدم خراب بشه با عروسم مثل رفیق میشم ک خودم تذکر بدم همون اولم شرط میکنم باهاش مثل الان ک با زن داداشام هستم باهاشون انقدر رفیقم ک خودشون هر شب زنگ میزنن بیا پیشمون یا اگه داداشام نباشن ب جا خواهر خودشون زنگ میزنن ب من ولی اگه کوچکترین چیزی ببینم تذکر میدم چون مادرم کلا زبون نداره واسه همین زن داداشم همیشه میگه تو از من کوچیکتری ولی خیلی جاها ک بهم تذکر میدی میفهمم حق با توعه من کاری ندارم کلا می‌خوام بگم اسی دنیا دو روزه ب جای نالیدن و تو خونه تنها موندن جمع و دورهمی خیلی قشنگتره پدر مادرا برکت خونه هستن زیادم ک نمیشینن سعی کن تو هم مثل اونا باشی 

خب اسی هم حرفی از دخالت یا چیزی نمیزنه ببین مادربزرگ من ماهی یکی دوبار می‌ره خونه داییم ک پسرشه بعد ...

ای جان مامان من یه عمه داشت همین شکلی کوچولو و بامزه و مهربون یاد اون افتادم 😍