2777
2789
عنوان

با بی تفاوتی همسرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 43 پست

عزیزم حق داری ما سختیه زندگی رو به یه محبت از ته دل میگذرونیم وقتی اونم نباشه زندگی خیلی سخت میشه متاسفانه مردا خیلی غافلن یه جایی خوندم اگر عشق آخرین عبادت ما نیست پس آمده ایم اینجا برای کدام درد بی شفا شعر بخوانیم و باز به خانه برگردیم؟ یه بار صادقانه بهش بگو حیف ازین عمر نیست که با بی توجهی بهم بگذرونیم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای شوهر من از واس توام بدتررررره  چند روز پیش تولد پسرم بود یه عکس با من نیومد بندازه منو پسر ...

واقعا مشکل کار کجاست؟ چرا ما براشون مهم نیستیم؟

من میگم این رفتارها بخاطر کم اهمیت بودن خود ماهاست براشون مهم نیستسم برای همین اهمیت نمیدن

شاید سرد مزاجه؟ البته که دوران نامزدی و عقد هم تکرار نمیشه!

نه به شدت گرمه.. من هم فقط برای رابطه میخواد

منم چند وقتیه بهش رو نمیدم اخلاقش خیلییی بدتر و بی تفاوت تر شده

شوهر منم اینجوریه بااین تفاوت که تا حالا اسممو صدا نکرده 

انقد که تو شهر غریب اسممو نگفته وقتی کسی صدام می‌کنه یلحظه جا میخورم دراین حد ...

منم پسرم 3سالشه من خودم لیسانسم میتونم برم سرکار اما دلم برا بچم میسوزه کسی نیس نگهش داره 

اگه جای تو بودم و شاغل بودم لحظه ای درنگ نمی‌کردم و‌جدا میشدم اجازه نمیدادم هیچ مردی در کنارم حتی حضور داشته باشه 

انقد که این مرد منو عذاب داده

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
عزیزم حق داری ما سختیه زندگی رو به یه محبت از ته دل میگذرونیم وقتی اونم نباشه زندگی خیلی سخت میشه مت ...

خیلی تلاش کردم خیلی بهش گفتم مستقیم و عیر مستقیم اما براش مهم نیست

دردم اینه بعد ازدواج با من خیلی فرق کرده و حالا منو قبول نداره

خداروشکر کن فقط تو جمع اینطوریه شوهر من کلا سرده باهام اصلا سمتم نمیاد تا من نرم سمتش خیلی سخته زندگ ...

خوب تو خونه هم من باید برم سمتش اون نمیاد پست ها رو بخونی میفهمی

نه به شدت گرمه.. من هم فقط برای رابطه میخواد منم چند وقتیه بهش رو نمیدم اخلاقش خیلییی بدتر و بی تفا ...

البته کار خوبی نمیکنی! باز همدر جامعه ما شرایط یک خانم متاهل راحت تر از یک خانم مطلقه است!ببین من هم تقریبا مثل توام. شاغلم. حقوقمو کامل تو خونه خرج میکنم. خیلی از چیزهایی که داریم با زحمتها و پافشاری من بوده! همسرم گاهی خیلی عصبانی میشه. اینبار جلوی مادرش قاطی کرده بود. مادرش هم می خواست منو نصیحت کنه گفت : مراقبش باشید اگر اتفاقی براش بیفته، تقصیر شماست! مثلا خیلی مومنه ولی من چند روزه هنوز این حرفشو هضم نکردم!

شوهر منم اینجوریه بااین تفاوت که تا حالا اسممو صدا نکرده  انقد که تو شهر غریب اسممو نگفته وقتی ...

چندبار با خانواده مطرح کردم مامانم گفته تو بیای این خونه من از این خونه میرم! اعتقاد داره که من ناشکرم و همسرم هیچ ایرادی نداره و من باید بسازم .. دیگه نمیدونه روحم چه عذابی میکشه دلش میخواد من مثل شمع بسوزم تا فامیل و اشنا فکر کنن دخترش مثلا خوشبخته

البته کار خوبی نمیکنی! باز همدر جامعه ما شرایط یک خانم متاهل راحت تر از یک خانم مطلقه است!ببین من هم ...

احساس میکنم براش یه ابزارم برای همین نمیخوام رابطه داشته باشم

بره خودارضائی کنه دیگه برام مهم نیست.. بچه م بزرگ بشه ازش میگیرم تا اون موقع هم خودم طلا پس انداز میکنم اگه طلاق داد که هیچ نداد رضایت زن دوم میدم میرم یه شهر دیگه خونه میگیرم

چندبار با خانواده مطرح کردم مامانم گفته تو بیای این خونه من از این خونه میرم! اعتقاد داره که من ناشک ...

واقعا درک نمیکنن که این جوونی رفته دیگه برنمی‌گرده ...

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده