2777
2789
عنوان

من حساسم یا حق دارم بکشمش ؟؟

245 بازدید | 15 پست

هم اتاقیم کفشاشو میذاره جلوی پنجره 

شب که پنجره رو می‌بندیم میبره میذاره  بیرون 

دیروز سر اینکه شبا چراغ رو روشن میذاره بحث کردیم الان دوباره بهش بگم ؟؟؟؟ خیلیییییی بی ادبه و رک 

🍦🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا کشتن که نه ولی بشینید با هم حرف بزنین با هم به یه توافقی برسید که هر دو هشتاد درصد رضایت داشته باشید 

این روزا تمرینه برای اینکه دو فردای دیگه با همسرت هم بتونی تعامل و گفتگوی سالم ایجاد کنی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نمیدونم  صبح تا شب میذاره جلوی پنجره که من خوشم نمیاد شبا میبره بیرون تو حاکفشی میذاره

احتمالا میخواد بوی کفشش بره ازش بپرس دلیلشو سریع قاطی نکن براش ، مثلا پیشنهاد بده توی کفشش جوش شیرین بریزه 

بعضی رفتار ها رو باید تحمل کرد بعضی ها رو باید تذکر داد بعضی ها رو نباید از موضع خودت پایین بیای و باید تبدیل شون کنی به قانون 

برای ارتباط بهتر تلاش کن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نمیدونم  صبح تا شب میذاره جلوی پنجره که من خوشم نمیاد شبا میبره بیرون تو حاکفشی میذاره

درخواست بده پ جات رو عوض کن میخواد اذیتت کنه

برو یه اتاق  دیگه پیش یه ادم حسابی بمون ودرس بخون وگرنه همش اعصابت رو بهم میریزه

احتمالا میخواد بوی کفشش بره ازش بپرس دلیلشو سریع قاطی نکن براش ، مثلا پیشنهاد بده توی کفشش جوش شیرین ...

این خیلی عجیبه اخه 

پریشب مثلا بهش گفتم چراغ رو کی خاموش میکنی ؟ (ساعت ۱ بود ) گفت حالا کار دارم خاموش نمیکنم همینه که هست 

من اصلا لحنم بد نبود با لبخند بهش گفتم   

🍦🌸
احتمالا میخواد بوی کفشش بره ازش بپرس دلیلشو سریع قاطی نکن براش ، مثلا پیشنهاد بده توی کفشش جوش شیرین ...

قهریم الان دیگه نمیتونم دلیلشو بپرسم   

فقط میتونم بگم بذار بیرون که اونم قطعا یه چیزی میگه یا میتونم به مسئول خوابگاه بگم 

🍦🌸
این خیلی عجیبه اخه  پریشب مثلا بهش گفتم چراغ رو کی خاموش میکنی ؟ (ساعت ۱ بود ) گفت حالا کار دا ...

هر وقت با کسی که پررو هست طرف بودی سوال نپرس ازش که فکر کنه دستش بازه تا هر جور که عشقش می‌کشه رفتار کنه موضع خودت رو قاطعانه بگو 

همه بچه های اتاق رو جمع می‌کنی و در مورد اینکه نظرشون چیه که اتاق باید تایم خاموشی داشته باشه حرف می‌زنی 

ترجیحا از قبل با اونایی که صمیمی تری هماهنگ باش پشتت باشن بعد بدون اینکه اون شخص خاص رو مخاطب قرارش بدی قانون میذارید که همه با خاموشی چراغ شب ساعت فلان موافقن ؟ اکثریت رای میدن و همون میشه تصمیم نهایی هر کس کاری داشت می‌تونه بره اتاق مطالعه یا اتاق تلویزیون و یا اتاق های دیگه ای که براتون در نظر گرفتن 

اگر رعایت نکرد میگید فلانی ما ماطبق گفتگو مون روی فلان ساعت به توافق رسیدیم تنها کسی که رعایت نمیکنه شمایی به نظرت چه راهی وجود داره که برای  این مسأله راهی پیدا بشه که هم تو راضی باشی هم به حقوق بقیه تجاوز نشه ؟ اگر پررو گری کرد بقیه هم همراه تو باید به حرف بیان و تذکر بدن موش بازی نباید در بیارید 

هر وقت با کسی که پررو هست طرف بودی سوال نپرس ازش که فکر کنه دستش بازه تا هر جور که عشقش می‌کشه رفتار ...

مرسییییی  

کفششو چی کار کنم الاننننننن   

یکی دیگه ام تو اتاق هست که تختش خیلی فاصله داره اصلا مهم نیست براش اما خب پنجره بالای سر منه کفششم میاره میذاره اونجا 

🍦🌸
هر وقت با کسی که پررو هست طرف بودی سوال نپرس ازش که فکر کنه دستش بازه تا هر جور که عشقش می‌کشه رفتار ...

راستی فیلم ژانر بقا دوست دارید 

The impossible 

No scape 

A quiet place 

Bird box 

train to busan (زامبیه) 

World War z 

Greenland 

اینا خوبن مخصوصا ۵ تای اول 

پایان خوبی ام دارند آخرش دپرس نمیشید 

🍦🌸
مرسییییی     کفششو چی کار کنم الاننننننن     یکی دیگه ام تو اتاق هست که تختش ...

یکی یکی مشکلاتت رو حل کن اگه از تختت راضی ای که هیچی ولی اگه میتونی ببین میتونی تختت رو با کسی دیگه عوض کنی 

تعامل سالم اینطوریه که تو بیست درصد از موضع خودت بیای پایین طرف مقابل هم بیست درصد بیاد پایین هر دو هشتاد درصد راضی بشین 

توی گفتگو از عبارت چرا کفشتو اینجا میذاری شروع نکن 

چرا یعنی برو توی گارد دفاعی 

به جاش از احساس طرف مقابل حرف بزن

بعد از موقعیت و احساس خودت حرف بزن

بعد بارش فکری داشته باشید و به راه حل برسید 

فلان می‌دونم برات مهمه که کفشت موقع پوشیدن خشک باشه و یا به هر دلیلی که برات مهمه که کفشت اینجا باشه برام قابل درکه ولی من اصلا احساس خوبی ندارم که کفشت بالای سر من باشه 

به نظرت چه راهی هست که هم تو نیازت به خشک شدن کفشت جواب داده بشه هم این کفش بالا سر من نباشه ؟ 

حالا بارش فکری میکنید 

یه گزینه می‌تونه جا به جا کردن تخت باشه 

یه گزینه می‌تونه آویزون کردنش به تخت خودش باشه 

هر گزینه ای که ممکنه رو مطرح میکنید و در موردش حرف میزنید 

اره احادیثی سرج کن در رابطه با اذیت  نازتر برادر دینی چاپ کن وبدون اینکه بفهمه که کار شماست جایی بزن که ببینه .انشاالله به خواست خدا شرمنده کارش میشه. چون نمی دونه عواقب ازارچیه!