2777
2789
عنوان

بیاین به خودمون برسیم دوست جونا

| مشاهده متن کامل بحث + 259780 بازدید | 8303 پست
مامان النا جان من بیست و هفت سالمه از اول دبیرستان تا الان مرتب استفاده کردم هم رنگی هم ساده هم ایرانی و خارجی لک نداره صورتم و اصلا هم پشیمون نیستم از استفادش
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2017011518591171915 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
منم باید ورزش کنم فقط چون از هیکلم راضیم ورزش نمیکنم ... هیکلم خوبه ... یعنی دوس ندارم لاغرتر یا چاقتر بشم ولی میتونه فرم بگیره و بهتر بشه و اینکه خیلی کم انرژیم ... دوس دارم برم یوگا ... هم آرام بخشه هم ورزش خوبیه واسه من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بست لیدی جون منم زمانی که رژیم میگرفتم شده بود دوماه استپ کنم داشتم سایز کم میکردم باید صبور باشی رژیم زیگزاگی خیلی کمکت میکنه یک روز 2000کالری بخور دو روز بعد 1000با 900کالری بخور وزنت تکون میخورده یا سه روز رژیم شیر بگیر
ارکان و رونیکا عشقهای من ❤️💚💜💙💛
مونا ضدآفتاب برای همون وقتایی هم که از خونه بیرون میری لازمه، البته تا زمانی که هوا روشنه
🌸ﺧﺪاے مهربان ﺑﺮﺍے ﺩلمان"ﺍﻣن ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍن ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳن ﻣﻀﻄﺮمان خداے بزرگ بہ حضورت، بہ نگاهت، بہ یاریت نیازمندیم🌸
2810