2777
2789
عنوان

بیاین به خودمون برسیم دوست جونا

| مشاهده متن کامل بحث + 259780 بازدید | 8303 پست
سلام دوستان گل... فتانه جون چه تاپیک خوبی...ایشالا مث تاپیکای قدیمات بهمون انگیزه بدی... من مدتیه کلا به خودم اونجور که باید نمیرسم... ولی از امروز سیستم عوض میشه... میخام شام نخورم...داروهای پوستم رو استفاده کنم باز...هر شب دوش بگیرم...موهای صورت و بدنم ر ومرتب اپیلاسیون کنم...ناخنم هام رو هر 2 هفته 1 بار لاک بزنم...پاهام رو هر روز کرم بزنم... ولی لاغر شدن از واجباته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خانما چیزی که خودم تجربه کردم ضدافتاب رنگی استفاده ی مدوامش مثلا روزی دو سه بار رنگ پوست رو به مرور کدر میکنه و شفافیت پوست رو میگیره برعکس ضدافتاب ساده استفاده ی مدوامش پوست رو باز میکنه و شفاف من الان ضدافتاب ساده بایودرما دارم که مرتب روزی سه بار استفاده میکنم ضدافتاب زنگی ساسکین هم دارم که بجای کرم پودر برای مهمونی استفاده میکنپ
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2017011518591171915 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
حکیمه منم با جیلی دارم ورزش میکنم دوباره من تا 57 اینا رفتم ولی الان چاق شدم نمیدونم چقدم ولی خب دارم ورزش میکنم رشزیم میگیرم با کدوم فیلما ورزش کردی و چقد؟ میشه بهم بگی برنامت چطور بود؟
مامان نیکی من خودم روزی دو با میزنم صب سر کار رفتنی و عصر که دارم میام خونه زودم میشورمشپ بخوام برم بیرونم میزنم البته من کمی تو ضد افتاب و کرم زدن و این بحثا تنبلم
فتانه جون من با همون لول ها ده کیلو لاغری در ماه بعد کشتن چربی های شکم لاغری ران و باسن الان هم دو هفته است شش تکه شکم پنج روز درهفته نیم الی 45دقیقه ورزش میکنم
ارکان و رونیکا عشقهای من ❤️💚💜💙💛
2810