2777
2789
عنوان

دیدید ایناییکه مثلا میخوان بهت القا کنن که زیادم مهم نیستی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست
همون 

یماه بلاکش کن بعدابگوگوشیموکددادم وباهیچکس ارتباط نداشتم منم یکی مثل دوست شمادارم بدبختانه فامیله وفقط موقع پزدادناش یادم میفته زنگ میزنه وخریدای میلیونیشوبه رخ میکشه بلاکش کردم هرروززنگ میزنه فعلاحقشه یمدت بمونه توخماری

همسرودخترام عشقای زندگیم😍😍😍
متوجه شدم شمام با خنده جوابشو بده نار فکرکنم تونسته ذره ای ناراحتت کنه

اصلا مهم نبود برام ولی میگم همین رفتارا باعث میشه ادم دو قدم از ادما فاصله بگیره

همچین با سیاست میخوان با ادم رابطه بگیرن که انگار من نامزدشم منم راحت اینجور ادما رو میذارم کنار 

تو سن و سال و شرایطیم گه در سطل اشغالی بازه و قشنگ ادمای بدردنخورو میندازم توش

هستیا و آتنا الهه خرد و دانایی زنان بودند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یماه بلاکش کن بعدابگوگوشیموکددادم وباهیچکس ارتباط نداشتم منم یکی مثل دوست شمادارم بدبختانه فامیله وف ...

از اینستا فعلا دیلیتش کردم

مامانم اومده بود چهارماه پیشم بعد بهش سوغاتی داده بودم نرفت نه به مامانم سر بزنه نه سوغاتیاشو بگیره نه حتی به مامانم زنگ بزنه

بعد تایکم باهاش سرسنگین شدم ذوق کرده بود به مامانم زنگ زده بود فکرکرده بود خبر بدی شده که من رفتم تو لاک خودم

ادمای بدخواه

بابا تو میگی دوست فامیل درجه یک من، منو یادش نمیاد. حالا چرا؟ تقی به توقی خورده پول دار شده. خدای ...

بره گمشه اون داداش روانیش هرچی داره من هم دارم

بذارش کنارچقددلش سیاهه 

خیلی بخدا این مشکل جسمی داره نمیتونه خوب راه بره بعد به مامانم میگم مامانش خوب بهش بدجنسی یاد داده هرچی ضعف جسمی داشته

خیلی بخدا این مشکل جسمی داره نمیتونه خوب راه بره بعد به مامانم میگم مامانش خوب بهش بدجنسی یاد داده ه ...

پس کمبودداره حسادت میکنه نمیتونه موفقیت شماروهضم کنه پس سعی میکنه ناراحتتون کنه واینجوری حالش بهترمیشه

همسرودخترام عشقای زندگیم😍😍😍
بره گمشه اون داداش روانیش هرچی داره من هم دارم

حرص نخور.

یه چی گفته شاید اصلا یادشم‌رفته.داری خودخوری میکنی الکی.

میدونم دلت میخواست اون لحظه جواب دندون شکن بدی، اما اصیل بودنت اجازه نداده بی ادبی کنی🤌 

پس کمبودداره حسادت میکنه نمیتونه موفقیت شماروهضم کنه پس سعی میکنه ناراحتتون کنه

شاید

چی بگم

در هرحال خیلی بدم اومد ازش براب بار چندم

جدیدا خیلی راحت ادمای دورو را که میخوان بازیت بگیرن را از رندگیم حذف میکنم