2777
2789
عنوان

از خاستگارم معذرت خواهی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 42 پست
۲۲ مجردم پرستارم  تو بیمارستان با هم آشنا شدیم  خودش اومد پیشنهاد داد  ولی اخلاق ...

بعد بنظرت زنش مغز خر خورده بود یکی رو با اینهمه حسنات با دو تا بچه ول کنه بره؟؟؟

بعد بنظرت زنش مغز خر خورده بود یکی رو با اینهمه حسنات با دو تا بچه ول کنه بره؟؟؟

خودش میگفت زنم میخاسته بره ی شهر دیگ تعهدی درس بخونه 

سر این موضوع اختلاف داشتن 

میگف هیچ عشق و علاقه ای بینمون نبوده 

خودشم اول رفته درخواست طلاق داده 

الان حدودا ۴ ساله ک جدا شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم  ۲۲ سالمه  پرستارم  خانواده خودمم وضعیت ما‌لیشون اوکیه  مادرم ...

ببین من خودم کاربر آقا هستم . اصلا و ابدا توصیه نمیکنم باهاش ازدواج کنی بازم خود دانی . این زندگی به نظر من دوامی نخواهد داشت 

خودش میگفت زنم میخاسته بره ی شهر دیگ تعهدی درس بخونه  سر این موضوع اختلاف داشتن  میگف هی ...

ببین عزیزم تا خودت تجربه نکنی ما هر چی بگیم قبول نمیکنی

اگه یه زن سنگ هم باشه یه مرد با محبت و مهربون و همه چی تموم سرراهش باشه نرم میشه

بعدم گیریم اینا با هم اوکی نبودن بچه ها چی؟!این پدر مهربون چطوری از بچه ها گذشته یا بچه ها از پدرشون

همه مردا قبل ازدواج یه جنتلمن واقعی هستن 

حتی ندیدی در ماشینو باز میکنن خانم بشینه

ولی بعدش خود واقعیشونو نشون میدن

ببین عزیزم تا خودت تجربه نکنی ما هر چی بگیم قبول نمیکنی اگه یه زن سنگ هم باشه یه مرد با محبت و م ...

اتفاقا قرار اول ک اومد دنبالم خودش پیاده شد در ماشینو برام بازکرد 

ینی ب معنای واقعی ی جنتلمن بود 😅🥲

بچه هاشم خود زنه خواسته بزرگ کنه 

البته اینم بگم برا طلاقشون ۴ سال دادگاه کیفری داشتن 

و دعوا و کتک کاری و بین خانوادشونم بحث شده و زد و خورد 

اما خود مرده رفته درخواست طلاق داده 

بعد نصف مهریشم خانومه بخشیده 

ن درگیر نمیکنم خودمو  تو رابطم خیلی محکم پیش رفتم  اصلا اجازه نمیدادم صحبتای …. بکنه&nbs ...

شاید میخواسته با اینکاراش نظرتو جلب کنه 

به هر حال تمام شده رفته بهتره دیگه دفترشو باز نکنی چون اگه برای عذرخواهی بری سمتش فکر میکنه پشیمون شدی و نظرت برگشته و دوباره رابطتون از سر گرفته شه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اتفاقا قرار اول ک اومد دنبالم خودش پیاده شد در ماشینو برام بازکرد  ینی ب معنای واقعی ی جنتلمن ...

این اقا هم سن شوهر منه فکر کنم

و ما ۲۲ساله ازدواج کردیم

ما هردو تا کم سن بودیم ولی معلومه اگه الان شوهرم بخواد مخ یه دختر ۲۰ساله رو بزنه بلده دیگه چیکار کنه😂😂

اونم خوب بلده 

خدارو شکر که حداقل یه حقیقتهایی رو گفته همین زدوخورد بین خانواده ها یا زن و شوهر بزرگترین زنگ خطره

ببین اینا که برای تو ساده تعریف میکنه و بی اهمیت نشون میده زده زندگی چهار نفرو ترکونده ها ساده رد نشو

در نهایت توصیه من بهت که جای دخترمی اینه که خودتو حروم نکن

شده مجرد بمونی بهتر از ریسک این ازدواجه

یه درصد خیلیییییی کمی وجود داره این اقا از زندگی قبلیش عبرت گرفته باشه و بخواد درست زندگی کنه ولی با اون شکایت موبایلی این درصد کم هم تقریبا صفره

این اقا هم سن شوهر منه فکر کنم و ما ۲۲ساله ازدواج کردیم ما هردو تا کم سن بودیم ولی معلومه اگه ا ...

من ک کلا باهاش تموم کردم 

اما خب حرفای بدی بهش زدم 

الان ی مقدار عذاب وجدان دارم 🥲

من ک کلا باهاش تموم کردم  اما خب حرفای بدی بهش زدم  الان ی مقدار عذاب وجدان دارم 🥲

اصلااااا ناراحت نباش

ایشون گرگ بارون دیده هستن مطمین باش اونم اگه ناراحت شده باشه بخاطر خطا رفتن تیرشه نه حرفای شما

اصلااااا ناراحت نباش ایشون گرگ بارون دیده هستن مطمین باش اونم اگه ناراحت شده باشه بخاطر خطا رفتن ...

اخه از محل کارش اخراجش کردن 

بعد اومد ب من پیام داد ک ینی مثلا سر حرفو باز کنه 

منم تا تونستم بهش بد و بیراه گفتم 

گفتم تورتو جای اشتباهی پهن کردی من مثه اون دختره نیستم ک برا ی گوشی خودشو فروخته 

آدما با هم متفاوتن این بار ب کاهدون زدی 

بعدم بهش گفتم با این سنتون هر موقع زد بالا برین سراغ همون خیلبونیا و خرابا 

دور دخترای کم سنو خط بکشین 

مواظب پسرتونم باشین ک وقتی بزرگ شد راه باباشو ادامه نده 

چون جامعه رو ب گند میکشه و هر چی هم درآمد داری از راه پزشکی باید خرج کورتاژ واسه گند کاریای خودت و پسرت بدی