2777
2789
عنوان

بخاطر حرف نی نی سایتی ها کارمو ول کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 52 پست

عزیزم اینجا با چشای خودتتم داری میبینی بهت میگن مشکل داری اینجا هرکی ی چیزی میگه

لابد از حسادت میگن شما برگرد ب کارت ب حرف کسیرم گوش نده اینجاهم پشت خدا حرف میزنن

روزیو خدا میرسونه

خوشگل ترین ادم دنیاهم باشی مردم ازت ی ایرادی درمیارن پس گوش نده ناراحتم نباش

با اصل حرفش توجه کن 

ادما باید روی کلماتی که بیان میکنن توجه کنن من که هیچی کلا بی خیال، وقتی کسی حس بدی بگیره باحرفات همون حس منفی به خود طرف برمیگرده

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی دیکه حس بدی به اون کار داری چیکار میکنی ؟؟؟؟

ناراحت نشوااا یه تختت کمه بخاطر کاربرایه نینی سایت کارتو ول کردی😰😰😰اگه بخوای براحرف مردم زندگی کنی باید خودتو بندازی تو چاه راحت 

شی از دستشون

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
عزیزم اینجا با چشای خودتتم داری میبینی بهت میگن مشکل داری اینجا هرکی ی چیزی میگه لابد از حسادت میگن ...

واقعا خوب شد این تایپینگو زدم حرف اون خانم ک گفت مشکل داری انگار یه تلنگر بود که مردم ما عوض نمیشن هر جور که باشی

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
واقعا خوب شد این تایپینگو زدم حرف اون خانم ک گفت مشکل داری انگار یه تلنگر بود که مردم ما عوض نمیشن ه ...

اره عزیزم براتم ثابت شد هرکی ی چیزی میگه

شما بیخیال باش ب کارت برس انشالله موفق باشی

ناراحت نشوااا یه تختت کمه بخاطر کاربرایه نینی سایت کارتو ول کردی😰😰😰اگه بخوای براحرف مردم زندگی کن ...

من از اون آدمام که یه خرف میتونه کل روزمو خراب بکنه 

حالا مشکل دار سست عنصر یه تختم کمههههه یا.........

واقعا باید بی خیال حرف ملت شم