2777
2789
ب غرورت عزت نفست شخصیتت قلبت احترامت فکرکن  ولی بازم من تو زندگی تو نیستم اگه حس می‌کنی بدون ط ...

مرسی مهربونم...واقعا دوست داشتم بیاد و خودش شرمنده باشه و بخواد زندکی کنم     ک فقط چشم انتطار بودم

اصلا خانوادش ب من ی زنگ هم نزدن.... دقیقا دلش خوشه و سرش گرممممممممم

از خانواده شوهر بدتر و بی رحم تر ندیدم .خوشی هاش زیاد دووم نداره نترس اون زنی ک میاد خودشون میندازه به یه مرد متاهل خیلی کارای دیگه هم می‌تونه انجام بده معلومه به جایی نمی‌رسه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مهربونم...واقعا دوست داشتم بیاد و خودش شرمنده باشه و بخواد زندکی کنم     ک فقط چ ...

گاهی نباید زوری موند اگه بخوای زوری تو قلب کسی بری خودتی ک مچاله میشی

گاهی باید بری تا با نبودنت بفهمونی چی داشته و از دست داده

خیلی بهم بدی کرد...امیدوارم خدا به همه کمک کنه و منو هم ببینه

قوی باش خدا بزرگه بهش تا میتونی بی محلی کن اگ دیدیش هم اهمیت نده توروخدا اگ اون ذره ای دوست داشت ک خیانت نمی‌کرد آخه خواهر من اونو میخای چیکار خودت میگی مامانم تنهاست برو پیش مامانت با اون بهتره تا با پسر مردم 

۳۵ سالمه

عزیزدلم⁦❤️⁩ برات بهترینارو آرزو میکنم. بخدا این مرد با غلطی ک کرده و هنوز طلبکاره شخصیتو غرور و آرامشو و همه چیو ازت میگیره. بزار کسی کنارت باشه ک لیاقتتو داشته باشه کسی ک قدرتو بدونه و برات ارزش قائل بشه

تاپیک های سال ۹۹که دارید و خوندم وقتی عقد بودید هم این آقا پیشنهاد جدایی داده گویا به محض عقد کردن پشیمون شده

خیلی متاسفم عزیزم برای رنجی که میبری و قلبی که ازت شکسته شده . اما واقعیت تلخه و گریزی ازش نیست 

‌شوهرت زندگیو نمی خواد . 

آفرین ب هوش شما... دقیقا ۴سال پیش هم منو نخواست و من اصرار کردم..... درست میگی.... ولی نمیدونم خیلی ...

نه اصلا ترس نداشته باش دختر،شجاع باش مهريتو اجرا بزار جدا شو،برو دنبال كار،كار كن تو اجتماع برو،باور كن اگه بخواي و قوي باشي يه مرد خوب كه دوست داشته باشه مياد سراغت ،چرا منت اين كثافت رو بكشي كه از دوست داشتنت سو استفاده كرد.تو ميتوني قوي باش نترس،يكم جرات داشته باش،حتي حتي اگه به گوه خوردن هم افتاد كه فكر نميكنم بيوفته ازش بايد جدا شي و بري سر كار.

نه اصلا ترس نداشته باش دختر،شجاع باش مهريتو اجرا بزار جدا شو،برو دنبال كار،كار كن تو اجتماع برو،باور ...

سرکار هم الان میرم...خیلی سعی میکنم...البته من ک آخرین بار رفتم خونه راهم نداد   دیگه پیگیرش نشدم و دیگه کاری بهش ندارم... از درون داغونم...حتما  باز رو خودم کار میکنم ...در ضمن مهریه هم اجرا گداشتم .... اون هم بار دوم هست ک عدم تمکبن منو گرفته..