2777
2789
عنوان

بچه ها کی زبان ترکیه بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 126 پست
خواهش میکنم قشنگم لذتشو ببر🥰😉

تا به حال ترکیه رفتی  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من راستش از ۶ سالگیم با کارتونا و سریالای ترکی بزرگ شدم ینی فک کن همسنام عموپورنگ و خاله شادونه مید ...

دقیقا منم با فیلم مسلط شدم 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
وای نمرده باشه🥲💔 منم هرچی فک میکنم یادم نمیاد کلی کارتون این مدلی ساختن که دختره موهاش اونجوری بو ...

ارهه خدا کنه نمرده باشه 😢

اونم خیلی خوب بود نمیدونم چرا نمیتونم پیداش کنممم 

وااای انقدر زیاد بودنا کارتونای زمان ما اصلا یچیز دیگ بود الان هر چی چرت و پرته نشون میده 

کایو رو خیلی دوسش داشتم ابجیش رزی یزره رو مخ بود

Stellina  kel oğlan و .....  یه عالمه 😭

دلم میخواد مثل بچه ها  بشینم کارتونامو  ببینم 🥲

https://abzarek.ir/service-p/msg/1993491

نه عزیزم تا حالا قسمت نشده هرچند فاصلمون با مرزش یساعتم نمیشه😂💔

واییییییی خدا  مهم نیس  ما هم یه اشنا داشتیم تا به حال رنگ ترکیه هم ندیده بود  با یه اقای که استانبول بود عروسی کرد بعد من اصن باورم نمیشد ولی دختره کلیم خوشبخته شوهرشم خیلی پولدار هست    

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

اهل کجایین؟؟؟

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷
ارهه خدا کنه نمرده باشه 😢 اونم خیلی خوب بود نمیدونم چرا نمیتونم پیداش کنممم  وااای انقدر زیا ...

وایییی دقیقا یادش بخیر🥺💔

تو هم متوجه شدی؟ واقعا کارتونای زمان ما عااالی بودن

آرتور یه قسمت داشت همه شپش گرفته بودن بجز bastır که یه خرگوش سفید بود

بعد که دلیلش رو جسته بودن، فهمیده بودن انقدررر کثیفه، حتی شپش هم نمیره بشینه سرش😂🤣

هعیی خاطراتم زنده شد دختر

وای با winx چقدر خاطره داشتم

یه کارتونیم بود کراشم بوداااا خدا 

Angles friends بود اسمش

تو ترکی هم همین اسمو میگفتن براش

هرررچی دنبال ادامه قسمتاشم پیدا نمیکنم🥺💔

شنیدم خیلیییییی جای سرسبزی هس منم نرفتم کاش برم منم

واییییییی خدا  مهم نیس  ما هم یه اشنا داشتیم تا به حال رنگ ترکیه هم ندیده بود  با یه ...

واووو چه خفنننن😍😍

چجو آشنا شده بودن دختر؟

باور کن من بخوام برم پیدا کنم، هرچی لات و لوت و فقیر فقراس گیرم میفته😂🤦🏻‍♀️

اهل کجایین؟؟؟

احتمالا ارومیه باشن

خیلی زبون شیرینیه ترکیه ای 

خودمم ترک تبریزم خیلی میچسبع فیلماش با زبان اصلی ک متوجه میشم 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
2810