2777
2789
عنوان

ببخشید یه سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولی😂😂

خب اول از همه بگم به بچه هاتون از اول یاد بدید در اتاق خوابو قبل از در زدن و اجازه گرفتن باز نکنن. و دوم اتاق خوابتون درش همیشه بسته باشه حتی اگه کاری نمیکنید چون بچه باخودش میگه باید حتما همیشه بسته باشه ضروریه ولی اگه ققط موقع انجام عملیات ببندید و بقیه زمانها باز باشه مغز بچه خودش ناخودآگاه باخودش میگه حتما اینا کاره بدی دارن انجام میدن که درو میبندن. سوم اینکه اط نظر بنده بوسه معمولی پیش بچه ها ایرادی نداره اتفاقا باعث میشه بچه محبت کردن هم یاد بگیره ولی بوس لبی ممنوع. باتشکر😐😂

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
معمولی😂😂

عزیزم بوس معمولی خیلی عادیه چرا اینکارو میکنی من پسر خالم ۱۰ سالشه مامانش سختگیره و پیش بچه هاش بوس نمیکنه الان بچش مثل ادم بزرگا شده همه چیو میفهمه همش کنجکاوه با بچت اینکارو نکن بوس و اینا هیچ ایرادی نداره از نظر روانشناسیه این گلم 

آدم خوبـی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن ! 
درسته حرفتون ولی قایمکی یکم مشکوک زشته بچه کوچیک نیست الان تو ذهنش میمونه اخه

خب اشتباهتون هم همینه بوس معمولی رو نباید قایمکی انجام بدید اتفاقا باید بهش یاد بدید بدونه که نشانه  محبته شاید شما قایمکی انجام میدید ایشون فکر میکنن کاره زشتیه

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
درسته حرفتون ولی قایمکی یکم مشکوک زشته بچه کوچیک نیست الان تو ذهنش میمونه اخه

خب چرا قایمکی ؟ مثلا خودتو شوهرت دارین فیلم میبینین بچتونم پیشتونه یهو بوسش کن بچتم ببوس عادی جلوه بده بوسو اصلا اینکارو با بچت نکن که همش کنجکاو باشه 

آدم خوبـی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن ! 

ازنظر من بوس معمولی اشکالی نداره، بین همه اعضای خانواده عادیه 

ولی خب این قضیه خیلی به برخورد شما بستگی داره، اگه این ۸ سال بوس کردن هم ندیده طبیعتا از این به بعد ببینه فکر خوبی نمیکنه 

پسرم سه سالشه، ما از روز اول عادی همو بوسیدیم و برای پسرم جلب توجه نمیکنه

گروه قرمز❤️ وزن 
2810