2777
2789
عنوان

ببخشید یه سوال داشتم

499 بازدید | 34 پست

من پسر 8ساله دارم امشب بیدار بود و شوهرم گفت بهش تی وی نگاه کن پسرم  بعد خودش اومد پیش من اتاق خواب بودم خیلی ناراحت شدم جلوی بچم خجالت کشیدم رفتم پیشش گفتم مامان توهم بیا پیش ما بخواب نیومد ولی حس کردم یجوری شد با شوهرم دعوا کردم بچه چیزی از این مورد سر در نمیاره ولی من میترسم بنظرتون بزرگتر بشه متنفر نمیشه از منو باباش

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی حساسم رو این مورد چون خودم دیدم و از پدر مادرم متنفر شدم اون لحظه اینم بگم شوهرم گفت بریم براش خوراکی بخریم رفتیم تخم مرغ براش درست کرد شوهرم الان خوابه حس گناه دارم 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

ای کاش بهش یاد می دادی بدون در زدن وارد اتاق نشه

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
2810