2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بینیش گرفته یکم بخور بده...
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اگه بخور نداری کتری رو آب بذار بجوشه بعدش با احتیاط کااااااامل ببر کنار بچت تا بخارشو نفس بکشه....مواظب باشیاااا
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نترس هیچی نمیشه یه کتری پرکن بزار رو گاز نم نم بجوشه هوای خونه یکم مرطوب بشه حالا که بخور نداری یکم اب گرم بهش بده بخوره گلوش تازه بشه چیز خاصی نمیتونی الان بهش بدی فقط مواظب باش تب نکنه همش چکش کن
پیج آشپزی من 
با فین گیر تمیز کن، قطره بینی بریز، اگه نداری یه نوک قاشق نمک بریز تو یه لیوان آب، اصلا نباید شور باشه ها، بعد تو هر سوراخ یه دو قطره بریز
افق تاریـک، دنیا تـنگ، نومیدی توان فرساست، می دانم! ولیکن ره سپردن در سیاهی، رو به سوی روشنی زیباست!
عزیزم شربت سیتیریزین هر 12ساعت سه سی سی و شربت دیفن هیدرامین هر هشت ساعت دو و نیم سی سی دکتر واسه بچم تجویز کرد 17ماهش هستش سرفه میکرد گلوش التهاب پیدا کرده بود ولی کم خداروشکر چون زود بردمش دکتر البته بدنش سرد بود ولی نگو از درون تب کرده تبش روی 38بود که هر شش ساعت دکتر گفت سی قطره استامینوفن بدم و دوتا شربت گیاهی ام تجویز کرد خداروشکر بعد از چند روز الان بهتر شده
2810