2777
2789
عنوان

بیایید نرم‌ ترین چیزی که دیدید عکسشو بذارید+عکس😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 8357 بازدید | 865 پست

فرآیند خشک کردن میوه‌ها باعث می‌شود تراکم مواد غذایی در آن‌ها بیشتر از میوه‌های تازه باشد. برای مثال، اگر میوه‌ای دارای عناصر آهن یا پتاسیم باشد و شما میوه خشک شده‌ی آن را بخورید، مقدار بیشتری از این مواد مغذی را دریافت خواهید کرد. بنابراین، خوردن میوه خشک می‌تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن را به مقدار زیاد تأمین کند.

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

مصرف انواع مختلف میوه خشک می‌تواند فواید و خواصی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن را برای سلامتی به همراه داشته باشد. میوه خشک‌های حاوی ویتامین C به ویژه بسیار مفید هستند. ویتامین C موجود در میوه خشک‌ها نه تنها برای تقویت سیستم ایمنی بدن، بلکه برای بهبود کیفیت پوست و مبارزه با عفونت‌ها نیز می‌تواند مفید باشد. این مساله بویژه برای بالا بردن ایمنی بدن مادران باردار اهمیت بالاتری پیدا می‌کند. به همین دلیل است که مصرف انبه خشکدر دوران بارداری محبوبیت زیادی دارد

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم‌ترین خواص موز خشک شده عبارت است از: فیبر پتاسیم ویتامین ث کربوهیدرات مفید برای معده تنظیم ...

چقد شلوغ شد😍😍فروش داشتی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

ترکیبات تشکیل دهنده سیب خشک برای سلامتی بسیار مفید هستند. مواد مغذی، ترکیبات آلی، مواد معدنی، ویتامین‌ها و سایر ترکیبات مفید به فراوانی درد سیب خشک یافت می‌شوند. عناصر معدنی مثل مس، منگنز، منیزیم و پتاسیم در سیب وجود دارند. ریبوفلاوین، ویتامین B6، ویتامین A و ویتامین C از جمله ترکیبات مورد نیاز بدن هتستند که در سیب یافت می‌شوند. انواع فلانوئیدها، آنتی‌اکسیدان‌ها و ماده ضروری فیبر نیز از مواد تشکیل دهنده سیب خشک هستند.

خواص آلو خشک سیاه برای سلامتی

• ۱- آلو خشک سیاه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • ۲- خواص آلو خشک سیاه برای دیابت
  • ۳- افزایش جریان خون با آلو خشک سیاه
  • ۴- سلامت قلب و عروق با آلو سیاه
  • ۵- آلو خشک سیاه و بهبود زخم
  • ۶- آلو سیاه خشک و تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ۷- خواص آلو خشک سیاه برای دستگاه گوارش
  • ۸- تاثیر آلو خشک سیاه بر عملکرد مغز
چرا میایی ریپ می‌کنی مگه کسی با شما حرف زده ؟ بخیل نیستم اتفاقا خیلیم راضیم به اینکه یکیو حمایت کنم ...

عزیزم تو جای عمومی حرف میزنی منتظر جواب باش من حمایتی ندیدم اکثرا دارن میترکن 

خواص شلیل خشک شلیل خشک منبعی غنی از بتا کاروتن است که از خواص آن می‌توان به حفظ سلامت پوست و محافظت از چشم‌ها در برابر عفونت اشاره کرد. شلیل خشک دارای مقادیر بالایی از ویتامین C بوده و از این طریق موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید است.

نه گلم

انشاالله پر روزی

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

[۹/۷،‏ ۲۰:۴۴] .: مهم‌ترین خواص موز خشک شده  عبارت است از:

فیبر

پتاسیم

ویتامین ث

کربوهیدرات

مفید برای معده

تنظیم اسید معده

کمک به داشتن پوستی سالم

مفید برای قلب

[۹/۷،‏ ۲۰:۴۵] .: ارزش غذایی سیب خشک

ترکیبات تشکیل دهنده سیب خشک برای سلامتی بسیار مفید هستند. مواد مغذی، ترکیبات آلی، مواد معدنی، ویتامین‌ها و سایر ترکیبات مفید به فراوانی درد سیب خشک یافت می‌شوند. عناصر معدنی مثل مس، منگنز، منیزیم و پتاسیم در سیب وجود دارند. ریبوفلاوین، ویتامین B6، ویتامین A و ویتامین C از جمله ترکیبات مورد نیاز بدن هتستند که در سیب یافت می‌شوند. انواع فلانوئیدها، آنتی‌اکسیدان‌ها و ماده ضروری فیبر نیز از مواد تشکیل دهنده سیب خشک هستند.

[۹/۷،‏ ۲۰:۴۶] .: خواص آلو خشک سیاه برای سلامتی

۱- آلو خشک سیاه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی

۲- خواص آلو خشک سیاه برای دیابت

۳- افزایش جریان خون با آلو خشک سیاه

۴- سلامت قلب و عروق با آلو سیاه

۵- آلو خشک سیاه و بهبود زخم

۶- آلو سیاه خشک و تقویت سیستم ایمنی بدن

۷- خواص آلو خشک سیاه برای دستگاه گوارش

۸- تاثیر آلو خشک سیاه بر عملکرد مغز

[۹/۷،‏ ۲۰:۴۷] .: خواص شلیل خشک

شلیل خشک منبعی غنی از بتا کاروتن است که از خواص آن می‌توان به حفظ سلامت پوست و محافظت از چشم‌ها در برابر عفونت اشاره کرد. شلیل خشک دارای مقادیر بالایی از ویتامین C بوده و از این طریق موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید است.

[۹/۷،‏ ۲۰:۴۴] .: مهم‌ترین خواص موز خشک شده  عبارت است از:

فیبر

پتاسیم

ویتامین ث

کربوهیدرات

مفید برای معده

تنظیم اسید معده

کمک به داشتن پوستی سالم

مفید برای قلب

[۹/۷،‏ ۲۰:۴۵] .: ارزش غذایی سیب خشک

[۹/۷،‏ ۲۰:۴۶] .: خواص آلو خشک سیاه برای سلامتی

۱- آلو خشک سیاه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی

۲- خواص آلو خشک سیاه برای دیابت

۳- افزایش جریان خون با آلو خشک سیاه

۴- سلامت قلب و عروق با آلو سیاه

۵- آلو خشک سیاه و بهبود زخم

۶- آلو سیاه خشک و تقویت سیستم ایمنی بدن

۷- خواص آلو خشک سیاه برای دستگاه گوارش

۸- تاثیر آلو خشک سیاه بر عملکرد مغز

[۹/۷،‏ ۲۰:۴۷] .: خواص شلیل خشک

شلیل خشک منبعی غنی از بتا کاروتن است که از خواص آن می‌توان به حفظ سلامت پوست و محافظت از چشم‌ها در برابر عفونت اشاره کرد. شلیل خشک دارای مقادیر بالایی از ویتامین C بوده و از این طریق موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید است....