2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست
انگار فقط تو باردار شدی  در حد من نیستی جوابتو دیگه نمیدم حوصله کل کل با یکی مثلتو ندارم

واسه همون جولون انداختی اینجا ول نمیکنی؟؟میتونی بری بیرون خب مگه مجبوری عزیزم؟؟😂

اره نمیتونم در حد تو باشم خیلی بالا تر از توام

خواهشا بیشتر ازاین شخصیتتو نشونمون نده،خدافظ👋

واسه همون جولون انداختی اینجا ول نمیکنی؟؟میتونی بری بیرون خب مگه مجبوری عزیزم؟؟😂 اره نمیتونم در حد ...

اوق برو ببین شوهرت چکارا میکنه خبر نداری

وای چقدر چیپی 

حق میدم شوهرت نخادت

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا یه چیزایی میگن ادم شاخ درمیاره . بابا بفکرته میترسه بری خونه برات اتفاقی بیافته دور از جون . ...

یا میگن خیانت میکنه یا میگن وای انگار فقد تو باردارشدی چقد نازداری،شوهرتو فراری میدی،برو خونت کاراتو خودت بکن،هزار تا حرف

خودشون این روزارو نگذروندن نمیدونن،خودشون استراحت نبودن نمیدونن،نمیخوام سرشون بیاد ولی کاش یه جایی از زندگشون بتونن درک کنن این روزای یه زن باردارو و یاد همین تاپیک و حرفای خودشون بیوفتن😔واقعا بعضیا از سنگن.متاسفانه اینجا تو تاپیک منم حضور داشتن یکی دوتاش

اوق برو ببین شوهرت چکارا میکنه خبر نداری وای چقدر چیپی  حق میدم شوهرت نخادت

ببند دهنتو ،چیپ تویی دختره ی دوزاری،انشاالله انشاالله انشاالله اینا سرت میاد میفهمی،انشاالله موقع حاملگیت زمین گیر میشی میفهمی ،الانم میتونی بری گمشی،سبک مغز،مشخصه هنوز بچه مدرسه ای هستی

اوق برو ببین شوهرت چکارا میکنه خبر نداری وای چقدر چیپی  حق میدم شوهرت نخادت

خواهشا رسیدگی کنید،این کاربر هم داره به شوهر از دنیا بی خبر من توهین میکنه هم بلدنیست چجوری باید صحبت کنه،هی دارم باهاش محترمانه حرف میزنم ولی حدشو نمیدونه 

من باردارم و همش داره حرفای مسخره میزنه تو تاپیک من

ضد زنن اینا

@نی_نی_یار_پنج   خواهشا رسیدگی کنید ،من باردارم و تحمل حرفای چرت این بچه مدرسه ای رو ندارم.ممنون

@نی_نی_یار_پنج   - این کاربره

@درونگرای۲    ‍ 

شما پسرتون بامزست؟نمیدونم چرا حس کردم خیلی باید بامزه و شیطون باشه.خداحفظش کنه😍❤️

بچه اولم پسره دوست خوبم دومی که الان شش ماهه دختره متولد چندین شما؟ شوهرت زنگ نزد امروز خیلی تو فکرت بودم چون درک میکنم من تازه این دوران پشت سر گذاشتم خیلی سخته خیلی حالا همون خواهر شوهرم که هر روز زیر سرم بود بچه آروم و تپل و نازی داره من دخترم افتضاح

بچه اولم پسره دوست خوبم دومی که الان شش ماهه دختره متولد چندین شما؟ شوهرت زنگ نزد امروز خیلی تو فکرت ...

من۷۷هستم ،الان داشتم تاپیکاتونو میخوندم دیدم یه پسر ۶ساله دارین یه دختر.پسرتون شیطونه😍پسر باید شیطون باشه 

بنظرم بزارش کلاس رزمی که انرژیشو تخلیه کنه،زیادم سخت نگیر ‌پسر بچه شیرینیش به همین شیطونیاشه

خوشبحالتون از هردو دارین😍خدا براتون حفظشون کنه❤️

شوهرم زنگ میزنه خواهر،فقد اصلا حرف از این نمیزد که بیاد دنبالم،یا دیدنم😂فقد بنظر خودش کار درستی کرده که منو اورده خونه مادرم اینا و بهم میرسن واسه همون فکرنمیکرد که من ناراحت شده باشم بخاطر این کارش.ولی اومد خداروشکرررر😅

منم یدونه دوست دارم دختر اونم خیلی گریه میکنه نمیدونم بخاطر چیه ولی میگن حال روحی توی بارداری خیلی تاثیر داره،شاید استرس و ناراحتی داشتین تو بارداری که الان بیتابی میکنه بچه.اخه دوستم خیلی گریه میکرد تو بارداریش الان بچه هلاکه از گریه😔

من۷۷هستم ،الان داشتم تاپیکاتونو میخوندم دیدم یه پسر ۶ساله دارین یه دختر.پسرتون شیطونه😍پسر باید شیطو ...

عزیزم همون بگو سن آت هم خیلی کمه من متولد ۷۰ ام اولی رو طبقه بالا مادرشوهر بودم خیلی اذیت بودم رفلاکسی شد و تو نوزادی یه جور اذیت کرد الآنم هم از دیوار راست بالا می‌ره سر دومی خونه خودم بودم برا اینکه هورمونامم بهم ریخته بود و مثل شما حساس بودم با کسی رفت و آمد نمی‌کردم همه چی اوکی فقط ویار وحشتناک داشتم این علاوه بر رفلاکس آلرژی هم داره هر کی منو میبینی چشماش پر اشک میشه بسکه این بچه اذیت می‌کنه باور می‌کنی نمی‌دونم شب کی هست روز کی از صبح ساعت هشت بیداره یک ربع پیش با بدبختی خابوندمش

عزیزم همون بگو سن آت هم خیلی کمه من متولد ۷۰ ام اولی رو طبقه بالا مادرشوهر بودم خیلی اذیت بودم رفلاک ...

آخییی عزیزمممم😍😍بازم خوبه زود میخوابههه رمز موفقیتت تو این زمینه چیه خواهر؟؟

میدونی باید طول روز خسته‌ش کنی،پسر دوست منم خیلی شلوغه درحدیه که اون شلوغی میکنه این میشینه گریه میکنه،ولی اون بیش فعاله بردش دکتر دوستم،خداروشکر که پسرشما فقد شیطونه.

اره سنم کمه یکی ام خیلی حساس شدم،خانواده هامونم خیلی لوسم میکنن😐بخاطر این حساسیتم زیاد شده ، غذا اینا نمیتونم بخورم اینم بیشتر کلافم میکنه

آخییی عزیزمممم😍😍بازم خوبه زود میخوابههه رمز موفقیتت تو این زمینه چیه خواهر؟؟ میدونی باید طول روز ...

اره فهمیدم نگران نباش چشم بهم بزنی میگذره حالا در کل شاید لوس بودن بهتر باشه من که همش به رو خودم نمیوردم الان چه گلی زدم به سرم که خواهر شوهرم نزده با همین فرمون برو ولی زیادم به شوهرت سخت نگیر اذیت بشه ولی طوری باشه که قدرت رو بدونه هر سوالی ام در مورد بارداری اینا داشتی در خدمتم چون تازه زاییدم من😂

اره فهمیدم نگران نباش چشم بهم بزنی میگذره حالا در کل شاید لوس بودن بهتر باشه من که همش به رو خودم نم ...

مرسی دوست گلم😂درسته اول اشناییمون بدبود بابتشم معذرت میخوام،خیلی صبور بودم من ولی اصلا هیچی نمونده از اون صبور بودنم ولی فک کنم دوست خوبی بشیم واسه هم

منم زیاد به روم نمیارم اصلا اذیتش نمیکنم،اون فقد میگه چون دکتر گفته کارنکن توام کارنکن منم چون بلدنیستم کارای خونه رو بکنم بهتره بمونی پیشه مامان اینا که خدایی نکرده واست اتفاقی نیوفته

مرسی دوست گلم😂درسته اول اشناییمون بدبود بابتشم معذرت میخوام،خیلی صبور بودم من ولی اصلا هیچی نمونده ...

نه بابا چه بدی منم بد گفتم بهت من باید شرایط تو رو درک میکردم اتفاقا مربا توت فرنگی مربای مورد علاقه امه😄 از اشناییت خوشحال شدم دوست خوبم 

نه بابا چه بدی منم بد گفتم بهت من باید شرایط تو رو درک میکردم اتفاقا مربا توت فرنگی مربای مورد علاقه ...

منم خیلی دوس دارم اتفاقا😅

مرررسی دوست گلم❤️❤️منم از اشناییت خییلی خوشحالم شدم😍