2777
2789

پیرمرد فادو غلام یکی از ارباب ها بوده  

عاشق دختر ارباب میشه...  دختر ارباب هم عاشقش میشه 

ارباب ک میفمه نمیزاره و پسره رو ب طور وحشتناک شکنجه میده 🙂پسره رسما دیوونه میشه 

هنوزم ک هنوز مجرد موند و تو کوچه خیابونا ... نه خاهر نه برادراش هیچکدوم خونشون راه ندادنش 

وبعد سالها تازه فوت کرد این چن روز 💔🙂

پ. ن = پیرمرد ک اسمش فادو هست همشریمونه و من میشناسمش   همه میشناسنش

لعنت الله بر قوم ظالم و منافق 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عوخی بمیرم چق سخت بوده واسش🥲🥲💔

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
وا چه پیرمرد مریضی بوده که عاشق دختر جوون تر از خودش میشه دختره هم مشکل داشته قطعا

😐 کاش قبل اینکه بفهمید حرف بزنید 

پیرمرد واسه زمونه خودش عاشق شده

لعنت الله بر قوم ظالم و منافق 

عشق یه چیز مزخرفه واقعا نباید ادم وابسته بشه 

من محل کارم یکی اومده بود بیچاره ۴ تا زبون مسلط بود رسما خل شده بود عشقش ولش کرده بود 

برامون کمی خارجی صحبت کرد متوجه شدم راست میگه

هیچ کس ارزششو نداره انقد وابستش بشی

✈✈✈Ul

آخیی😭💔

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

سمت ارومیه یکیو میشناسم که اونم فادو صداش میکردن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یکی هم من میشناختم،عاشق شده بوده ب معنای واقعی کلمه، و پدر دختر مخالفت میکنه و دخترشو نمیده،دیوونه شده بود واقعا و از شهر خودشون فراری شده بود و ی شهر دیگه با اوضاع اسنفاکی زندگی میکرد اخرشم مرد بیچاره🥺