2777
2789
عنوان

با سیاست ترین ادمایی ک دیدید کی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 22 پست
مادرشوهرم نمیدونم چجوریه حرفایی میزنه که تا مغز استخوون عروس رو میسوزونه ولی پسرش اصلا حالیش نمیشه. ...

وای مثلا

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

خودم ، چون میدونم با کی رفت آمد کنم و احترام نگه دارم ب کی رو ندم و رابطه نداشته باشم، دختر خواهرشوهرم واقعا حسود و فتنه اس شوهرم قبول نمیکرد چ مدلی یه رفتیم باهاش سفر زهرمارمون شد نتونستم جوابش ندم تو مسافرت همدیگرو پاره کردیم( زبونی نه فیزیک )😂😂و الان قطع ارتباطم این ینی سیاسیت شاید خیلیا بگن ن اشتباه بود ک رفتی مسافرت ولی ن باید ثابت میشد یکبار برای همیشه اینقد روی کثیفش ثابت شد ک شوهرم اصن نمیخادددددیگه ببینتش😝. حالا برعکس جاری‌ام و برادرشوهرام اینقد باهم خوبیم ک نگو❤️احترام متقابل😍

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاستی ک داری

اگر کسی مستقیما بهم بی احترامی نکرد منم نمیکنم. نصف سیاست های زنونه که دیدم مهربانی و محبت بی منت هست. اگر هی بخوای نقشه بریزی و زوم کنی رو کارای دیگران اونا هم همین رفتارو نشون میدن

اسمم تندره.16 ساله.( سن فقط یک عدده🚬😄) تندر زنه یا مرد؟ فقط میدونم اینقدری تستوسترون داره که هیچکدوم نباشه🥶🗿فقط گریه کن قلبم💔 نذار آتیش بگیرم:)...سَمِعَ الله لِمَن حَمِدَه🍭 محصل هستم و هنوز فارغ التحصیل نشدم🥴🌺 اگر بتونم کمکت میکنم دوست قشنگم🦋         از کجا معلوم شاید جنسیت واقعی م اونی نباشه که داخل بیوم زدم😉😉 پس اگه یوقت به سوالی جواب دادم، دلیل بر جنسیتم نیست🥺 درخواست دوستی، لایک، ریپلای بزنید، خوشحال هم میشم( یچیزی بگم خالی نباشه)                      

واااقعا تاحالا مادرهمسرم و یکی از جاریام. ی مثال جاریم کسی رو خونش راه نمیداد کلا . بعد با زور یبار شوهرش مهمونی تولد گرف خونشون.اون یکی برادرشوهرم خنده ک چ عجب مادرشوهرم سریع برگشت گف شماها عرضه نداشتید بیاید بیعرضگی از خودتون بود😐😐قیافه ی شوهرم🤔🤨 قیافه ی من🙃😶😶🙄🤨

منو مادرم خیلی ساده بودیم .‌من یکم عوض شدم هم اونارو دیدم هم از نی نی سایت یاد گرفتم یچیزایی. فک‌کن مامانم انقد ساده بود بابام بهش گفته بود ببخشید شما چقد ببوگلابی اید😂

parasoo1989@
وای مثلا

مثلا میگه شما نباید بچه دار بشین بچه به چه درد شما میخوره

بعد من به شوهرم میگم چرا مادرت به مسایل خصوصی ما کار داره میگه اون دلش برا تو میسوزه چون بارداری سختی داری یا بچه بزرگ کردن سخته! در صورتی که اون عوضی به خاطر این میگه بچه نیارین که خودش بیشتر بتونه شوهرم رو بتیغه و هر وقت دلش خواست زندگی مارو خراب کنه و خودشو بند شوهرم بکنه

مادرشوهرم نمیدونم چجوریه حرفایی میزنه که تا مغز استخوون عروس رو میسوزونه ولی پسرش اصلا حالیش نمیشه. ...

منم مادرهمسرم هی باحرف و خنده میگف منم الان همونجوری جواب میدم دیگه چندماه پیش گف واای ما ک حریف زبون تو نشدیم🙂

parasoo1989@

نقطه ضعفت رو خانواده شوهر و خود شوهر ندونن بدون شوهر خونه فک و فامیل شوهر نری بهترین لباس و آرایش رو داشته باشی وقتی میری خونه خانواده شوهر بدون اینکه دعوتت کنم خونه شون نری با ادب و احترام جلو خانواده شوهر با بچه و شوهرت حرف بزنی و رفتار کنی خونه فک و فامیل شوهر کار نکنی در حد پذیرایی فقط کمک کنی اینا از نظر من سیاسته