2777
2789
عنوان

ازمایش سقط مکرر بیایین

1742 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من ببار حاملگی پوچ داشتم کورتاژ شدم دومی شیمیایی بود دکتر پریناتولوزی ازمایش نوشت

پروتئین s c

لوپوس و تی پی او و انتی کاردیولیپین و بتا2 گلیکوپروتین همشون منفی بود دکتر گفت علت سقط هات معلوم نیس ازمایش اسپرم نوشت واسه شوهرم الان چکار کنم گفت اقدام کن هر وقت حامله شدی زود بیا پیشم نگفت واسه چی به کمپلکس و اسید فولیک نوشت واسم سی دی مارکر اینا گفت نیاز نیس پس مشکل من چی بوده؟؟؟  

استارتر من نمیدونم در این زمینه بااجازه ممکنه اینو گزارش بزنی برات ایت الکرسی نیخونم خدا بهت بچه سالم بده https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11841141&slug=میدونستین-زیتونای-شرکتی-سرطانزان-و-اون-زیتونایی-که-رنگشون-روشنه&postId=307022298

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی وقتا بچه هاخودشون سقط میشن بدون دلیل  یکی از آشناهای ما اینطدثور بود۶دفعه سقط کرد ولی فت ...

آخه موندم دوباره سقط شه بچه نمیشه که یهو خونریزی میکنم

آخه موندم دوباره سقط شه بچه نمیشه که یهو خونریزی میکنم

انشالله نمیشه چرا پیش پیش ایه یاس میخونی دختر خوب؟من خودمم بچه اولم سقط شد بعدش۲تا پشت سرهم حامله شدم الانم دیوانه شدم ازدستشون.شمام حامله میشی سقط الان طبیعیه نگران نباشید

انشالله نمیشه چرا پیش پیش ایه یاس میخونی دختر خوب؟من خودمم بچه اولم سقط شد بعدش۲تا پشت سرهم حامله شد ...

والله چی بگم هر وقت خواستم چیزی بشه نشده اینبار اقدام کنم ببینم چی میشه

سلام عزیزم ، معمولا میگن پوچ یا شیمیایی از کیفیت پایین تخمک یا اسپرم هست خودتون تقویت کنین ، ولی احتمالا اگه پیش پریناتولوژی بری برات انوکسا تجویز کنه البته باتره که حتما تجویز کنه ، آزمایشاتت کامل بود؟ شوهرت آزمایش اسپرم و اینارو کامل انجام داده؟ واریکوسل نداره؟ 

❌آزمایشات مهم سقط مکرر❌
anti phospholipid
anti cardiolipin
anti tpo
anti trombin Ill
anti thyroglobulin
anti dsDNA
anti sperm
FANA
Homosystein
B2Glycoprotein
ApcR
Lupus anti coagulant
mthfr c677t
pal_1
vitD25OH
Protein c.s
Bfibrinogen
prothrombin20210G
cD16
CD56
CD19
CD5
CD16+56
💥آزمایشات عفونی ویروسی عامل سقط
HBS Ag. Ab
HCV Ab
HIV Ab.
TOXO Ab (Igm.IgG)
CMV Ab (Igm.IgG)
Rubella Ab(IgG)
Listeria Ab(Igm.IgG)
RpR
⭕آزمایشات هورمونی روز سوم پریودی
Dhea
fsh
LH
estradiol
progesterone
testosteron
prL
⭕ انجام آنالیز اسپرم و دی اف ای
⭕عکس رنگی رحم

سلام عزیزم ، معمولا میگن پوچ یا شیمیایی از کیفیت پایین تخمک یا اسپرم هست خودتون تقویت کنین ، ولی احت ...

سلام عزیزم چی بخوریم واسه تقویت یکیشم همه این ازمایش ها رو ننوشت که نوشت با چیا رو نوشته گفتم دیگه ازمایش لازم نیس گفت نه سی دی مارکز ها و آپکا رو ننوشت منم موندم شما مشکل ایمنی هم داشتی با چه آزمایشی معلوم شد؟

سلام عزیزم چی بخوریم واسه تقویت یکیشم همه این ازمایش ها رو ننوشت که نوشت با چیا رو نوشته گفتم دیگه ا ...

همسرت بفرست پیش دکتر ارولوژیست خودشون سونو میفرستن و آزمایشای لازم میگن و یکسری ویتامینه و اینا برای تقویت میدن

چهارمغز و معجون و موز و میوه و  غذاهای سالم بخورین، سراغ فست فود و مرغ هورمونی نرید 

منم برای اینکه رحمم گرم بشه همیشه شکم با روغن چرب میکردم و روش پلاستیک میکشیدم اینو یک مامای خونگی بهم گفته بود

میتونین از طب سنتی استفاده کنین برای تقویت

من تقریبا اکثر اون آزمایشاتی که فرستادم دادم 

توی آزمایشام ژن های mthfr و pai_1 مشکر داشتن که مربوط به انعقادی ها بود 

و توی سی دی مارکرها سی دی ۵۶ بالا بود 

بهم انوکسا و سرم ivig و آسپرین و شیاف و دوفاستون توی بارداری دادن که خداروشکر جواب گرفتم

اگه دکترت این آزمایشها رو نمینویسه بهش اکتفا نکن خودت لیست برای یک دکتر زنان که آنلاین ویزیت میکنه بفرست ، بگو برات ثبت کنه بعد برو آزمایشگاه آزمایش بده 

اطلاعات خودتت بالا ببر که لااقل بدونی چه مشکلی داری و چه دارویی لازم داری

میتونی بیای نی نی پلاس توی گروه سقط مکرر تا بارداری موفق خیلی بهت کمک میکنن

همسرت بفرست پیش دکتر ارولوژیست خودشون سونو میفرستن و آزمایشای لازم میگن و یکسری ویتامینه و اینا برای ...

عزیزم ممنون حالا مشکل اینه که همسرم همکاری نمی کنه ازمایش نمیده انوکسا که چون سقط کردم میده ولی باید ازمایش ایمنی بدم ببینم سرم نیاز دارم یا نه کدوم سی دی مارکر ها رو بنویسه

عزیزم ممنون حالا مشکل اینه که همسرم همکاری نمی کنه ازمایش نمیده انوکسا که چون سقط کردم میده ولی باید ...

انشاءالله مشکلت معلوم بشه و برطرف بشه 

توکل برخدا 

سی دی های مهم توی لیست دادم، من خودم فقط ۱۶ و ۵۶ دکترم برام نوشت ، من برای ایمنی ها پیش ایمنولوژیست رفتم همین دوتا رو نوشت و پیش خودش سرم میردم