2777
2789

لطفاً تجربیاتتون رو بگید چطوری با داشتن بچه 5یا 6ساله رفتین سر کار ، اینم بگم از خانواده م کسی نمیتونه نگهش داره و باید بفرستمش مهد ، تا بعد سرکار برم دنبالش ، کلا چه اسیب نمیبینه ! یا بزارم بزرگتر بشه بعد برم ،  بچه از فقر اسیب بیشتری میبینه یا اینکه من حدود ۹ ساعت کنارش نباشم ، الان ۴سال و نه ماهشه ، سال دیگه میره پیش دبستانی ، از سال دیگه برم سر کار بهتر نیس ، اخه من وارد ۴۰شدم میترسم ین بالاتر جایی قبولم نکن،مرسی از جوابها

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا همین 40 هم نمی دونم چه تخصصی داری سخت پذیرش داشته باشند 

ولی بچه ها مادر مستقل و شاغل را بیشتر دوست دارند 

مهد یه کم دنگ و فنگ داره مریضی از بقیه بچه ها ولی خوب میکذره دیگه

بذارش همون مهد،هم خودش از بچگی مستقل میشه هم اونجا مربی ها هستن مراقبشون هستن

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
والا همین 40 هم نمی دونم چه تخصصی داری سخت پذیرش داشته باشند  ولی بچه ها مادر مستقل و شاغل را ...

تخصص که ندارم ، کارهای ساده باید برم ،خب سال دیگه پیش باید بره حالا چند ساعت اضافه تر تو مهد بمونه تا برم دنبالش

چه برید سرکار چه نرید بچه در استانه ٥ سالگی بهتره بره پیش ١ 

بگردید مهد مناسب براش پیدا کنین 

چه اسیبی تو ٥ سالگی اخه فرزند شما الان درک داره اضطراب جدایی نداره 

نیازش الان ارتباط با همسالان هست

سریعتر بزاریدش چون با شروع پاییز ویروس ها بیشتر میشن باید قبلش بدنش با ویروس های محیطی اشنا بشه

چه برید سرکار چه نرید بچه در استانه ٥ سالگی بهتره بره پیش ١  بگردید مهد مناسب براش پیدا کنین&n ...

مرسی ، برا چند ساعت اضافه تر که باید تو مهد بمونه عذاب وجدان میگیرم ، باز با خودم می گم چاره دیگه نیس ، بی پولی سخته ، ولی داشتن بچه سالم از داشتن پول خیلی ارجح تره

اصلا عذاب وجدان نگیرید اونجا بیشتر خوش میگذره

مرسی عزیزم ، وقتی ادم تحت فشاره درست و عقلانی نمیتونه تصمیم بگیره ،نظرتون درسته من خودم مشکلات زیادی دارم براهمین به همه مسایل با اضطراب نگاه میکنم