2777
2789
عنوان

آیا کسی بعد از ده روز عمل لابیا پلاستی هم سوزش شدید داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22564 بازدید | 184 پست
سلام ممنون اره بخیه ها جذب شد و ریخت بعضی هاش الان دیگه درد ندارم روز ۲۵ عمل هست ورمش هم رفته شکلش خ ...

ببخشید اینو میپرسم ولی لابیا همه رو برش دادن منظورم اینه همه سیاهیشو در اوردن 

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید اینو میپرسم ولی لابیا همه رو برش دادن منظورم اینه همه سیاهیشو در اوردن 

همه رو برنداشتند فقط کوچیکش کرده یعنی قسمت های سیاهش رو ب داشته الان دیگه سیاه نیست و کوچولو شدا لابیا ها

همه رو برنداشتند فقط کوچیکش کرده یعنی قسمت های سیاهش رو ب داشته الان دیگه سیاه نیست و کوچولو شدا لاب ...

کدوم شهر عمل کردی؟

الان ورمش خوابیده دیگه؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
سلام ممنون اره بخیه ها جذب شد و ریخت بعضی هاش الان دیگه درد ندارم روز ۲۵ عمل هست ورمش هم رفته شکلش خ ...

سلام عزیزم از  روز چندم ورمش رفت و بخیه ها افتاد و راحت تونستید راه برید؟؟?

نه من دو تا زایمان طبیعی داشتم و کمی به خاطر همین افسرده بودم به خاطر همین گفتم شاید بهتر بشم ولی با ...

امیدوارم الان حالتون خوب باشه ولی اگه کسی به این نشکل دچار شده به علت محکم بودن بخیه هاست و باید چندتا از بخیه ها کشیده بشه یا کلا کشیده بشن 

من با بی حسی عمل کردم و واقعا درد کشیدم هم موقع عمل و هم بعدش سر بخیه ها

سلام خانوم شما هم بعد از عملتون به علت درد زیاد افسردگی گرفتید؟منم درد شدیدی و تجربه کردم و بعد از اون واقعا وجودم مُرده انگار یه تیکه سنگ شدم ،خیلی نگران این موضوع هستم ایا شما هم این شکلی شدین؟و اگه اینجوری بوده چه ندت بعد خوب شدین؟

سلام خانوم شما هم بعد از عملتون به علت درد زیاد افسردگی گرفتید؟منم درد شدیدی و تجربه کردم و بعد از ا ...

سلام عزیزم .   افسردگی شما طبیعیه من هم ایتطور بودم و با خیلیا صحبت  کردم اونام حال ردحیشون بد بود اما بعد یک ماه اوکی میشه نگران نباشید من الان دقیقا ۳۳ روزه عمل کردم و اوکیم

یادتون باشه اگه عمل کردید و سوزش وحشتناک داشتید مخصوصا موقع ادرار یعنی عفونت کرده جای زخم و باید سریع آنتی بیوتیک قوی حتی تزریقی استفاده کنید

چون زخم باز هست احتمال عفونت خیلی زیاده

غلط اضافه بود که کروم واقعا

کی میخاداون قسمت روببین که اینجوری به سرخودتون میارین

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

بیشتر ببینید

من عمل لابیاپلاستی پیش خانم دکتر عاطفه الهویی نظری انجام دادم خیلی راضیم واقعا تغییر چشمگیری ایجاد شدش کاملا قرینه شده. دردش هم قابل تحمل هستش و مراقبت های بعدش هم سخت نبود حتی من از فرداش رفتم سرکار