2777
2789
عنوان

آیا کسی بعد از ده روز عمل لابیا پلاستی هم سوزش شدید داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22899 بازدید | 185 پست

سلام عزیزم خوبی 

خوب شدی؟ بخیه هات در اومد درد نداری دیگ از عحل لابیا راضی هستی حالا دردشو نمیگم شکلشو گفتم 

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم خوبی  خوب شدی؟ بخیه هات در اومد درد نداری دیگ از عحل لابیا راضی هستی حالا دردشو نمی ...

سلام ممنون اره بخیه ها جذب شد و ریخت بعضی هاش الان دیگه درد ندارم روز ۲۵ عمل هست ورمش هم رفته شکلش خیلی خوب شده ولی یادم به دردش که می افته واقعا دلم برای خودم و برای همه زن ها می سوزه وحشتناک بود 

اسی من دماغم ۱۰ روزه عمل کردم  ینی رفتم جهنم برگشتم  ب گوه خوردن افتادم ..دور از جونت&nb ...

عمل های ناحیه زنانه خیلی بد و دردناک هستن من که مردم و زنده شدم تا خوب شدم ولی عمل دماغ یه پنجم عمل لابیا و واژن هم درد نداره 

شوهرت چقدر الان خوشحاله چقدر دعا میکنه تو زود خوب بشی 😂😂😂

اصلا هنوز درمورد نزدیکی فکر هم نمی کنم و احتمالا حالا حالا ها نشه چون درد بدی کشیدم و تحمل ندارم دیگه

نه انجام نده خیلی بده به خدا الکی بهت می گن درد نداره اولش ولی بعدش دیگه هر کاری می کنی بهتری نداری

من دستیار پزشک بودم بعضیا زیاد درد داشتن .جراحیه خوبیه اگه دکترش پول دوست نباسه و صرفا نخواد فقط پول بگیره و بلد نباشه

من دستیار پزشک بودم بعضیا زیاد درد داشتن .جراحیه خوبیه اگه دکترش پول دوست نباسه و صرفا نخواد فقط پول ...

والا چی بگم من که دیگه فقط تا ۱۴ روز از درد فریاد می زدم الان هم که خوب شده می ترسم دست بهش بزنم

والا چی بگم من که دیگه فقط تا ۱۴ روز از درد فریاد می زدم الان هم که خوب شده می ترسم دست بهش بزنم

دست بهش نزن بی خیال باش فقط تمیز نگهش دار.روش نشین فقط دراز بکش.فوقش تا چند وقت شیافی که بهت داده رو مصرف کن و یا ژلوفنی چیزی بخور که دردش کم شه.دکتر بود یا ماما؟چقدری گرفت؟

دست بهش نزن بی خیال باش فقط تمیز نگهش دار.روش نشین فقط دراز بکش.فوقش تا چند وقت شیافی که بهت داده رو ...

دکتر زنان بود ۵ تومان برای لابیا پلاستی و ۵ تومان هم برای وازینو پلاستی 

دکتر زنان بود ۵ تومان برای لابیا پلاستی و ۵ تومان هم برای وازینو پلاستی 

هنوز بخیه های واژن هستن بعد ۲۵ روز ولی اون درد نداره نمی دونم اونا کی می افتن و جذب می شن