2777
2789
عنوان

خانمااا شوهرم ازم فراری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا خوبیامو نمیبینه  نمیدونم چشه

ببین مردا تایم دارن مثل ما

فقط چون مطمنا که ما زودتر لارام میزنیم سکوتشون طولانی میشه

سکوت کن بزار خودش الارم بزنه

یا میاد سمتت

یا میاد تخلیه میکنه

مردا از زیاد چسبیدن زن خوششون نمیاد ،اینو خیلیا گفتن،خیلی بریم سمتشون نتیجه بر عکس میده،متاسفانه مردا به این نمیگن محبت،با کمال پرویی میگن آویزون ،نه اینکه کلا محل ندیا،باهاش خوب باش گلم عزیزم هم بگو بهش،اما اگر زنگ میزنه بهت همیشه زود جواب میدی بزار بیشتر بوق بخوره دیرتر جواب بده،یا یه تماسش رو اصلا جواب نده بار دوم جواب بده،پیام میده با تاخیر جواب بده انقدم دیر ن ک مشکل ساز بشه،کلا تغییر بده رفتارتو ،اگر اومد خونه آشپز خونه مشغول باش بگو دستم بنده الان میام روز بعد زودتر برو استقبالش روز بعدیش دیرتر برو ،هی پیش بکش هی پس بزن چون یه هفته همش سرد باشی جواب نمیده،باید هی بکشی سمت خودت هی پس بزنی دیرتر استقبالش بری روز بعد با مهارت خودت دلبری کنی 

امشب موقع خوابش بهش گفتم دیگه دوسم نداری نمیزاری نزدیکت شم گفت الان بغلم کن منم نکردم رومو برگردون ...

😂خب چرا 

بنظرم حالا ک دلخوره تو سمتش برو 

راسسسسی شوهر منم اینجوره  تو پر یودی   واقعا اذیتس میکنم

برو سمتش 

امشب موقع خوابش بهش گفتم دیگه دوسم نداری نمیزاری نزدیکت شم گفت الان بغلم کن منم نکردم رومو برگردون ...

😐میگن منتظر باشید بیاد سمتتون و پذیراشون باشید

تو کاملا برعکسی😄😄 گیر میدی میری سمتش بعد طردش میکنی😄

اصلا خوبیامو نمیبینه  نمیدونم چشه

حساس نشو گاهی پیش میاد بعضی مردا محبت بلد نیستن فقط خرج خونه در میارن فکر میکنن محبته .الان بهش بگو منو دوست داری میگه پس من واسه کی دارم کار میکنم😂😂😂

2810