2777
2789
عنوان

از خاله هام متنفرمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 20 پست
من از هرچی فامیله متنفرمممممممممم حالم ازشون بهم میخوره چش دیدنشونو ندارم😒😒 مخصوصا فامیل پدر ...

من از فامیل مادریم متنفرم 

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین آآآی حرفه دله منا زدی. عمه ها اگه خیر نمیرسونن حداقل شر ام نمیرسونن ولی خاله هااااا خاله هااااا، منم مامانم همه چی را میذاره کف دست خاله هام از همه چیزای من حتی خوده من عکس میگیره دزدکی میفرسته برا خاله هام!!! در این حده که من دستم تو بینی ام بکنم 10 ثانیه بعدش خاله ها و مامانشون خبر دار شدن خاله ها ام هم شیطان رو درس میدن مامانشون سلیطه اس اینا ام بچه سلیطه البته از شانس من مامانم ساده و کم آیکیو.

عزیزم من سالها با مامانم بحث کردم گاهی دعوا کردم که مگه خواهرات میان همه چی را به تو میگن مگه هرچی خریدن میارن به تو نشون میدن!!! ما تکون میخوریم بقیه فهمیدن. عزیزم اینا درست بشو نیستن راهش فقط اینه که میخای چیزی را خاله هاتم ندونن یا دخالت نکنن مامانتم نباید بدونه.

حالا من پرشم از هرکی اول به خاله هام میگم اوناهم اگه نیاز باشه به مامانم میگم کلا خیلی ماهن

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞