2777
2789
عنوان

اروم نمیگیگیریمممم💪+عکس...بچه دارها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چجوری میشه

دوستان باید پست بزارن ده صفحه بشه اخه اگه اینجوری بود ک خودمون صفحه هارو زیاد کنیم دیگه پربازدید شدن راحت بود و معنی نداشت همچین قسمتی داشته باشیم 

مطلب خاصی به ذهنم نیومد بنویسم ! 
به هر حال من نیاز دارم به این فروش و اگه شما راه بهتری میدونید که جواب بده ممنون میشم راهنماییم کنید ...

روبیکا پیج بزن اگرم میخای هزینه کنی بده بلاگرای معروف تبلیغتو کنن

نه بابا چند میلیون فقط باید هزینه تبلیغات کرد منم کارم انقدر گسترده نیست  فکر نکنم روبیکا بگیر ...

مگه تبلیغشون میلیونیه 😱 عکسای قشنگ بگیر با افکت و نور زیاد 

اینهمه میوه ام نریز رو هم چنتا دونه بزار تو یه ظرف خوشگل و پس زمینه سفید و نور زیاد عکسات باید اشتهای ادمو تحریک کنه عزیزم 

چشم ممنونم از وقتی که گذاشتید 🙏🥰 اینا ادیت هم میکنن اخه و دوربینشون هم خوبه

فداتشم انشالله کارت بگیره عزیزم 

آره ادیت خیلی تاثیر داره توام اینشات نصب کن من نداشتم اما این بلاگرا همشون اینشات دارن ببین چجوریه حتما کمکت میکنه 

آخه اگه اجازه تبلیغات بدن سایت میشه هفته بازار 😂 چند سال پیش آزاد بود، دو سوم تاپیکا تبلیغات بو ...

عزیزم من از خانمهایی که میخوان تو سایت کار کنن حمایت میکنن این تبلیغ نیست فروش هست گزارش نزنین بذارین تو این وضعیت کار کنن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه