2777
2789
عنوان

به کلاس اولی چقدر پول تو جیبی می دین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 20 پست
من واسه دخترم همیشه لقمه نون پنیر یا چیز دیگه میزارم ولی یه کیف پولم داره که همیشه یه مقدار کم براش پول میزارم .خیلی خوبه که خودشون یه چیزی بخرن .فک کنم ریاضی کلاس دومشون حساب کردن پول رو بهشون درس میدن.پس بهتره از الان با پول و حساب کردنش آشنا بشن
《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم اصلا لازم نیست روزانه بخای پول بدی،چند روزی ی بار دو تومن بده ،تازه از همه بهتر اینه ک خودت تغذیه شو بدی ،پولم بهش بده بگو مامان هر وقت نیاز داشتی کیفت خالی نباشه و خاهشا عادتش نده ب هله هوله ،بخاد رپزی دو سه تومن بخره😘
توصیه میکنم همون کیک و شیرو خودت براش بذاری باور کن اونقدر زنگ تفریح بوفه مدرسه شلوغ میشه که تمام زمانی که بچه باید تفریح کنه مجبوره تو صف منتظر نوبتش بشه
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
گل دخترت یا پسر کاکل زریت دیگه بزرگ شده خیلی از وسایلش و اسباب بازی هاش دیگه بدردش نمی‌خورن جات تنگه 😳 میخواهی اونها رو بفروشی اونها رو رایگان تو کودک آنلاین آگهی کن .😍😍😍😍❤️ https://t.me/koodakeonline/733