2777
2789
عنوان

واقعا انصافه درآمد داروساز یک چندم بلاگرا باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم  تو تهران درآمد داروخونه خیلی بیشتر از اینهاست

نمیدونم شاید 

دوست من اجاره میده گاهی حتی انقدر کم میاره که قرض میکنه تا اجاره شو بده ! 

۵ ساله فارغ التحصیل شده 

🍦🌸
نمیدونم شاید  دوست من اجاره میده گاهی حتی انقدر کم میاره که قرض میکنه تا اجاره شو بده !  ...

الهی ......

باید چند تا خانم بادکنکی بیاره داروخونه 

متاسفانه الان داروخونه هم باید دلالی و بازار یابی انجام بده 

با عرض معذرت البته 

هر چند که که خیلی از پزشکا و کلا رشته های درمان اینجوری شدن 

اخه میدونی من هدفم پزشکی بود . قبول نشدم  الان باید ۵ سال تو خوابگاه های درب و داغون باهرمدل آ ...

عزیزم من پزشکی میخونم اتفافا همین دو ساعت پیش یکی تاپیک زد که پزشکی میخونم ولی راضی نیستم دوستم داروسازه پولش خیلی زیاده ای کاش منم داروسازی میخوندم و فلان 

خدایی هر سه تا رشته تهش مثل همه 

بعضی وقتا که نا امید میشم میگم هر چیه نسبت به رشته های دیگه خیلییی بهتره همین که موقعیت اجتماعیه خوبی داره خودش خیلیه (قصدم توهین به سایر رشته ها نیس لطفا دعوا نگیرین🤣🤣)

عزیزم من پزشکی میخونم اتفافا همین دو ساعت پیش یکی تاپیک زد که پزشکی میخونم ولی راضی نیستم دوستم دارو ...

منم میخواستم همین رو بگم 

همین که بهتون بگن خانم دکتر کلی می ارزه اصلا بیکار بچرخید 

دخترم رو اینجوری گول می زنم که درس بخونه 😁😁😁😁

عزیزم من پزشکی میخونم اتفافا همین دو ساعت پیش یکی تاپیک زد که پزشکی میخونم ولی راضی نیستم دوستم دارو ...

واقعا دندون شبیه دارو و پزشکی نیست البته منظورم عمومیه 

یه سرو گردن بالاتره   

منم راضی نیستم اما خودمو راضی میکنم کخ مهاجرت می‌کنی تهش   

🍦🌸
منم میخواستم همین رو بگم  همین که بهتون بگن خانم دکتر کلی می ارزه اصلا بیکار بچرخید  دخت ...

خیلییی رو سطح اجتماعی و دید مردم نسبت بهت فرق داره 

قشنگ تاثیرشو میبینم 

حتی خود پدر مادر 😅😂

والا حقوقش هم اگه یکی واقعا با علاقه انتخاب کرده باشه تا تخصص اینا ادامه میده 

من خودم صرفا با علاقه انتخاب کردم وگرنه خیلی ها از جمله مامانم گفتن دندانو انتخاب کن ولی خب قبول نکردم