2777
2789
عنوان

بابام گوشیمو شکوند

223 بازدید | 12 پست

سر اینکه فقط بهش گفتم من  نمیخوام رشته تجربی بخونم 

الآنم مامانم با کلی پنهون کاری بردش تعمیر گاه الآنم صفحه ازش جدا شده یه جور شکوند خود تعمیرات تعجب کرد مامانم میگه فعلا نگو درست کردم برات 

بابام روانی شده اصلا اهمیت نمیده می‌خوام من مثلاً رشته ریاضی بخونم گیر داده باید تجربی بخونی 

اصلا سلیقه من برای بابام مهم نیست

من برگ چغندر اون سلطان به نظرتون چیکار کنم):

۱۵ سالمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا همه خانواده های ایرانی عاشق تجربی اند تا بچه هاشون پزشک بشن تازه کنارش بازیگری و خانندگی هم ادامه بدن یعنی در این حد متوقع از بچه هاشونن

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

بنازم مامانت 

❌کاربر آقا هستم❌     روزی در وصیت نامه عالم بزرگی میبینند: کودک که بودم ارزو داشتم جهان را تغییر دهم.    نوجوان شدم و گفتم جهان خیلی بزرگ است! تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم.     جوان که بودم دیدم ان هم خیلی سخت است  بعدش تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم    پیرمردی بودم و تصمیم گرفتم خانواده را تغییر دهم دیدم نشد.        در استانه مرگ که بودم فهمیدم اگر از اول خودم را تغییر میدادم میتوانستم به همه اینها برسم...