2777
2789
کلی قرص برای استرس میخورم که دکتر داده این عجیب آرومم میکرد و دیدم حس خوب دارم بخش پیدا میکنم که میخ ...

تا حسش بهت دست داد که بری و مصرف کنی به من بگو قرص خواب بخور و بگیر بخواب 

پاشی یادت می‌ره

نمیخاد درس بخونی به خدا چیز مهمی نیست و تو هیچ رشته ای برای هیچ کس کله پاچه سر نپیچیدن 

هیچ کدوم از این امتحان هوایی که الان داری واسش استرس تحمل می‌کنی حتی یک روز بعد کنکور دیگه نتیجش برات مهم نیست

کنکور اون غول بی شاخ و دمی که برامون ساختن نیست

من خودم رتبم 24000شد امسال دارم بهت میگم قرار نیست هیچ کار خاصی و خفنی انجام بدی و خودتو خفه کنی در حدی که اینقدر استرس داشته باشی و بهای با این چیزا ارومش کنی 

تو معمولی درستو بخون به خدا توکل کن به خدا نتیجه میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی سیگار بدبخت می‌کنه آدمو

بجاش تردمیل بزن

تردمیل باعث ترشح هورمون اندورفین میشه

اندورفین دقیقا مثل نیکوتین بهت حس خوب و آرامش میده

خودم یه مدت تردمیل کار کردم و دیدم چقدر هورمون خوبیه 🙂

ویپ؟

فک میکنم اسمش پاد باشه

ببین اول تحقیق کن بعد انجام بده من زیاد اطلاعاتی ندارم چون هیچوقت سیگار یا چیز دیگه ای نکشیدم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم امیدوارم کنکور خوب بدی خودتم از شر این وسیله بد بو خلاص کنه به امیدموفقیتت.

برای مادر منم بیماره دعاکن.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
روزی ی نخ  خیلی نکشم ی دفعه تو چند ساعت چند تا نخ نه خبر ندارن دوستمم اتفاقا باهام سر این مو ...

حتما حتما دوری کن بخدا عاقبت بدی در انتضارته اینجوری😪

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلی قرص برای استرس میخورم که دکتر داده این عجیب آرومم میکرد و دیدم حس خوب دارم بخش پیدا میکنم که میخ ...

نه فقط تلقین هست تو ام یه چیزی شنیدی از دیگران میگن آروم میکنن حرف مفته اینا بخدا از خیلی هاشنیدم کخ تلقین هست 

اسی سیگار بدبخت می‌کنه آدمو بجاش تردمیل بزن تردمیل باعث ترشح هورمون اندورفین میشه اندورفین دقیقا ...

میدونم اندورفین چیه 

حسی که مثلا وقتی تشویق میشی 

ولی ورزش ی هورمون دیگه که اسمش یادم نیست تولید میکنه

نه فقط تلقین هست تو ام یه چیزی شنیدی از دیگران میگن آروم میکنن حرف مفته اینا بخدا از خیلی هاشنیدم کخ ...

من بیش فعالی دارم و این باعث میشد متمرکز تر بشم 

ولی دیگه کار ندارم چیکار میکنه میزارم کنار