2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیکوتین سیگار و این خیلی بده تو این سن  و اینم بگم من خودم دوستایی که میدیدم سیگار می‌کشیدن سع ...

ببین سیگار جز رنگ زرد دندون خراب پوست داغون برات چیزی به ارمغان نمیاره چرا دختر جوان خوشکلی مثل شما که الان موقع شادی کردنش موقع لذت بردن از نوجوانی جوانیش خودش گرفتاره چنین چیز بد بوی بکنه تو باید بوی گل بوی ادمس نعنایی بدی نه بوی گند سیگار

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
خوب چجوری خودم بخاطر همینا میخوام تمومش کنم

همین الان هر چقدر که ازش توی خونه داری بریز توی توالت و سیفون و بکش

سعی کن به حسی که بهت داد فکر نکنی تا یادت بره 

سر خودتو گرم کن 

به جان خودم به خدا به هر کس که می‌پرستی کنکور مهم نیست من که الان کنکور و دادم و تو خونه نشستم دارم بهت میگم

ته ته تهش دانشگاه آزاد میخونی 

همین 

ارزش ندارع به خاطر فشار روانیش بر داری زندگی و ایندتو و آینده بچه هاتو همه رو خراب کنی

همین الان هر چقدر که ازش توی خونه داری بریز توی توالت و سیفون و بکش سعی کن به حسی که بهت داد فکر ...

کلی قرص برای استرس میخورم که دکتر داده این عجیب آرومم میکرد و دیدم حس خوب دارم بخش پیدا میکنم که میخوام بزارم کنار 

کمتر از یک ماهم هست شروع شده

جون مامانمو قسم نخور دورت بگردم فقط راه حل بده کمکم بشه🥲

ببین چقد بهت نکوتین میرسه دوزشو بیار پایین یا با کم کردن تعداد نخ یا با جایگزینش نمیدونم جایگزینش اسمش چیه اما نیکوتینش خیلی کمتر دودش بیشتر

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
کلی قرص برای استرس میخورم که دکتر داده این عجیب آرومم میکرد و دیدم حس خوب دارم بخش پیدا میکنم که میخ ...

اگه قبولم نشدی فدا سرت بابا بخدا زندگی هم ارزش ناراحتی نداره حالا تو میگی کنکور واقعا بعضی از خانم ها چون تو شرایط های مختلف قرار نگرفتن خیلی ضعیف هستن آخه یعنی انقد سخته

تآره کمتر از یک ماه  اینه وضعیتم میترسم تو طولانی مدت بدبخت تر بشم

ببین پدر من ۴۰سال سیگار کشید ولی ادم مذهبی بود تو یکی از ماه رمضونا گفت دیگه سیگار نمیکشم بچهام ازم فراری شدن چون بخاطر بوی بدش اتاقش جدا کرده بودیم خدا بیامرز یکباره خودش تصمیم گرفت دیگه نکشه بزاره کنار واینکارم کرد.شماهم تا خودت نخواهی من اگر هزاران هزار بارم بگم نمیزاری کنار پس یه یاعلی بگو به خودت فکر کن به اینکه تو الان یه گل قشنگی چرا باید پای خودت سم بریز خودت خشک کنی کنکور بهونه نکن هروقت که حوص کردی کیفت بجای پول سیگار پول بده ادمس بخر یه مدت وقتی حوص کردی سرت با یه چیزی گرم کن بخدا حیفته

❤️‍🩹 I`m ok