2777
2789
۱۰ ماهه تحملم خیلی کم شده، زود عصبی میشم میخوام تنها باشم حوصله هیچکسو ندارم. ۶ ماه اول گریه های زی ...

خواهر باز شکر کن چند ماه گذشته من بیچاره از همون روز اوله درگیرشم،فکر کنم ده روزه زاییدم تو مطب دکتر اعصاب و روانم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا خدا پس منم دقیقا همینم همش میگم جون تو پاهام نیست نمیتونم سرپا بشم  بیچاره خواهرم ده روز او ...

خوب میشی 

داروهاتو بخور سرموقع، دعای حرز امام جواد روی پوست اهورو بگیر نمازشم بخون ببند به بازو راستت خیلی خیلی تاثیر داره

همشم غذاهای مقوی بخور از سردیجاتم به شدت پرهیز کن همیشه باوضو باش ذکربگو توسل کن 

من مث شما بودم بعد زایمانم اضطراب شدیذ گرفتم.با حمله پنیک.رفتم‌روانپزشک قرص خوردم.بچمم شیرخشکی‌شد.خودمم ب خودم کمک‌کردم هی میزدم ب بیخیالی تاخوب شدم.شماخوب‌میشید.نگران نباشید

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
دارو چی خوردی عزیزم  بچه شیر میدادی؟ خدا رو شکر بهتری

بچه شیر می دادم سرترالین خوردم به دلایلی سرخود قطع کردم اوضاعم خیلی بدتر شد بهم لاموترژین داد که خیلی عوارض داشت برای من.من تا دوسالگی دخترم درگیر بودم.من با مشاوره و روانشناسی بهتر شدم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
تحملم کم شده و زود عصبی میشم احساس میکنم خیلی فشار رومه میخوام همش تنها باشم. ۱۰ ماهه از زایمانم میگ ...

دقیقا منم مثه توام

تقریبا ۷ماه زایمان کردم

ولی نرفتم دکتر

رفتارا و حرفای شوهرم بیشتر حالمو بدمیکنه

والا من سر بچه اولم افسردگی گرفتم هیچکس حال منو نفهمید خودمم هیچکاری نکردم 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
۱۰ ماهه تحملم خیلی کم شده، زود عصبی میشم میخوام تنها باشم حوصله هیچکسو ندارم. ۶ ماه اول گریه های زی ...

پسر من 4سالشه همین علایم تورو دارم منم اقسردگی شدید بعد زایمانم گرفتم ماههای اول همش بی دلیل گریه میکردم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
چرا بچت شیرخشکی شد؟ من الان قرص میخورم کم و بیش به بچه هم شیر میدم

چون گف داروها ک‌میخوری از شیرت منتقل میشه ب بچت.ضرر داره

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
اس سیتالوپرام و یه قرص براتپش قلب اره بچه هم شیرمیدادم تازه دکترقرصای دیگه هم داد نمیخوردم میترسیدم& ...

من برای آرامشت یاسین میخونم عزیزم

میشه شما هم بگید وسواس فکری چی داشتید؟

من وسواس فکری بیماری دارم .منم باید دارو بخورم یعنی خیلی حالم بد میشه

کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛
2810