2777
2789
عنوان

دعواکردم با شوهرم .قضاوت کنید مقصر کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 114 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد من شوکه بودم گفتم چته  گفت اخرین بارت باشه به من گفتی احمق ژشت زدن داشت منم گفتم اینارو ام ...

اینجور موقعها زود عصبی نشو یه لیوان آب لوله بخور که آروم بشی   مشکل بزرگتر نکنی

اخه گلم مثل اینکه شما واسه اینکه رفته پیش برادرش پر بودی بعد واقعا درست نیست آوم به همسرش شریک زندگی ...

نه داداشش حاضرم قسم بخورم پرش کرده

خودش مره خوبیه

اگه اون اشغال هی بهش نگه را بچتو نمیزنی .چرا دعواش نمیکنی .چرا لوسشون میکنی .چرابریزبپاش میکنی

خوب ما وقتی خودمون تنهایم هم بهش کوچیکترین بی احترامی نمیکنم چون اول که بزرگتر واحترامش واجب بعضی وقتا که حالم خوب نیست چیزی میگم که ب پای کلمه ( احمق )نمیرسه اکنم وقتی تنهایم پشیمون میشم چه برسه وقتی کسی پیشمونه 😱

وخدای که بشدت کافیست
خیلی  مقصری   همه  میدونن  زن  باید مرد و اروم  کنه . قلق   ...

چقدر حرفت عجیبه !

چرا ی زن همیشه باید مرد رو آروم نگه داره 

مگه مردها کی هستن ؟

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
من اولین بارش بود بشکن بشکن کرد ۱۲ ساله ازد کردیم

شما که بچه۴ماهه دهری با صدای گریه تصف شب بچه بدترازاینم بیدارشدی.نوک پا که چیزی نیست چون پرسیدی میگم کاملا مقصری.میگفتی عزیزم دیگه اینجوری بیدارم نکن من اذیت میشم تمام

نه داداشش حاضرم قسم بخورم پرش کرده خودش مره خوبیه اگه اون اشغال هی بهش نگه را بچتو نمیزنی .چرا دعو ...

خب عزیزم شما احترام همسرت نگه دار بزار هرکه هرچی میخواد بگه