2777
2789
عنوان

انتخاب اسم با فرکانس ثروت

2866 بازدید | 37 پست

هر اسمی در کنار نام خانوادگی و اسم پدر و مادر یک فرکانسی داره مثلا یک اسم اشرافی.یکی عرفانی .کم درآمد یا حادثه ساز فرکانس و ارتعاش اسم ها میتونن روی زندگی ما موثر باشن و خیلی خوبه که برای فرزندانمان اسمی انتخاب کنیم که بهترین فرکانس رو داشته باشه 

من علم اعداد و بررسی فرکانس اسمها رو بلدم خواستید میتونم تو انتخاب اسم کمکتون کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم دختر با فرکانس ثروت 

پرنسا

سنا

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
اسم پسر چی

سوالی بود کامنتم

خواستم بدونم پرنسا سنا فرکانس ثروتسون جطور

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
علم اعداد چیه

اعداد معانی بسیاری دارند و زندگی ما انسان ها ارتباط نزدیکی با این عددها داره مثلا سالها، روزها، ماه ها و ساعت ها هر کدام دارای عددی می باشند و به اندازه انرژی پنهان خود می توانند بر زندگی ما اثراتی بگذارند

علم اعداد و اسما مورد تایید اساتیدی زیادی هست 

ببینید کل هستی از انرژی تشکیل شده و هر حرف و عددی یک ارتعاش و فرکانسی داره و این حروف و اعداد روی روند زندگی مؤثره 

مثلا بعضی اسمها در کنار اسم پدر و مادر فرکانس خیلی خوبی دارند و این اسم روی طرف تاثیر خوبی میگذاره و به اصطلاح دست به خاک میزنه طلا میشه و یا افرادی هستند که مدام بدشانسی میارن و مشکلات مالی دارن و یا خیلی کمتر از اونچه که تلاش میکنن و لایقش هستند به دستشون میاد و ..... حالا من این علاقه مند شدم و این علم رو آموزش دیدم و وقتی اسمهای اطرافیانم و دوستانم رو بررسی کردم دیدم چقدر با زندگیشون مرتبط هست و برام جالبه

اسم پسر میتونی برام انتخاب کنی؟ اسمی ک بقول تو فرکانسش خوب باشه

نام و نام خانوادگی و نام مادر و پدر رو بدید تا محاسبه کنم و اینکه یک اسم رو براتون رایگان محاسبه میکنم