2777
2789
عنوان

زشته اگه

67 بازدید | 4 پست

یه کسی فقط دیپلم داشته باشه ؟ من امسال کنکور دادم و مجاز شدم و انتخاب رشته کردم ولی خوانواده نمی‌ذارن برم شهر دور فقط شهر خودمو زدم اما میترسم قبول نشم . و نمیزارن برم پیام نور و آزاد من حسابداری علاقه دارم و شهر ما به مدرک نگاه نمیکنن فقط باید برای حسابداری بریم کلاس آموزشی بعد سرکار، به نظرتون زشته با دیپلم برم سرکار ؟ خدایی خیلی ناراحتم 

والا هدف ما از مدرک گرفتن سرکار رفتنه😅 ولی تحصیلات اکادمیک داشتن هم خوبه

خب من کلاس آموزشی حسابداری برم منو میگیرن برای کار  اما از دیپلم داشتن خجالت میکشم. به بابامم میگم میگه مدرک گرفتن وقت تلف کنیه نمیذاره پیام نور برم یا آزاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من کلاس آموزشی حسابداری برم منو میگیرن برای کار  اما از دیپلم داشتن خجالت میکشم. به بابامم م ...

خجالت که نداره اما وقتی خانوادت با این قضیه مشکل دارن تنها راه سرکار رفتن و مستقل شدنه میتونی در اینده که دستت تو جیب خودت رفت خودت بری پیام نور یا ازاد شهر خودت ثبت نام کنی

خجالت که نداره اما وقتی خانوادت با این قضیه مشکل دارن تنها راه سرکار رفتن و مستقل شدنه میتونی در این ...

باشه ممنون🌹 اگه میشه یه صلوات برام بفرستین دولتی بیارم امسال ❤