آیفروآیسل مدیر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 682 عنوان آموزشگاه زبان | مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 18 پست لطفا آموزشگاه خوب معرفی کنید محدوده گوهردشتممنونتون میشم 1402/06/06 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاطفه_بانوی_زیبا عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 2230 سلام وقت شما بخیر.من میخواستم برم آموزشگاه ایران اروپامیدونین کدوم مدرس هاش خوب هستن؟ و خود دانشجو م ... سلام. ایران اروپا مدرس زیاد داره ولی نکته ای که هست، زبان آموز نمیتونه انتخاب کنه آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
camila_m عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 302 سلام. ایران اروپا مدرس زیاد داره ولی نکته ای که هست، زبان آموز نمیتونه انتخاب کنه سلام. من مدرس هستم.آموزشگاه ایران اروپا برای تدریس چطوره؟
عاطفه_بانوی_زیبا عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 2230 سلام. من مدرس هستم.آموزشگاه ایران اروپا برای تدریس چطوره؟ سلام. پیمنتش خیلی بالا نیست اما سیستمشون طوریه که از نظر علمی و مهارتی رشد میکنی آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
مهیارعباسی عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 16 اگه آموزشگاه زبان گاما توی کرج شعبه داره میتونه جواب باشه، من تجربه گاما صادقیه رو دارم خیلی خاص و متفاوت بود