2777
2789
عنوان

من و همسرم و نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 6107 بازدید | 210 پست
شما اسمشو میذاری کنجکاوی ما خانما اینجا بهش میگیم فضولی اینجا نکات مشترک زیادی داریم ما خانما واسه همین صبح تا شب اینجاییم
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومده تاپیک سرکاری بزنه خانما رو حرص بده بخنده جوابشو ندین
همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.
کچل نیستم ولی موهام سفید شده. ای بابا من اصلا منظورم یه چیز دیگه بود چرا اینقدر شلوغ میکنین؟ حرفه ای شدن نداره که از همون اول همه اطلاعات و عکس و امضا و یه چیزی برای بارداری میخواست
اینجا یک سایت عمومی است
ی زمانی اقایون با کاربری زن عضو میشدن حالا برعکس شده خانما با کاربری مرد میان
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
2810