2777
2789
عنوان

من و همسرم و نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 6107 بازدید | 210 پست
جناب بردیا تو زندگی مشترک حرف از فرصت کم نزنین هیچکدوم از ما چه مرد چه زن از تعیین تکلیف خوشمون نمیاد بهش نگین چیکار کنه بهش بگین دوست داره چیکار کنه مجبورش نکنیم تو جمعی بیاد که دوست نداره اما ازش خواهش کنین با شما ساعتی رو قدم بزنه زنا اونقدرها هم پیچیده نیستن

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خوب واسه چی رفتی تاپیک هاش رو خوندی ؟ اون با یه عده که نه شما رو میشناسن نه اون دردودل کرده . شاید بعد از دردودل و سبک شدن ، کلا یادش رفته این موضوع این چیزا شخصیه . خیلی زشته که رفتی خوندی الانم به جای کل کل کردن با خانم ها برو پیش خانمت با اون حرف بزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سختگیر نیستم اون خیلی سختگیر و حساسه . تمام جملاتی که دیگران بهش میگن رو مو به مو حفظ میکنه و بعدا اونارو تکرار میکنه و غصه میخوره. روی من و گوشی و لپ تاپم خیلی حساسه اگه هیستوری پاک بشه فورا بازخواست میکنه. ولی خودش همیشه با گوشیش هست
اینجا یک سایت عمومی است
متوجه نمیشم ؟ چرا خوندی؟ وقتی ایشون تمام کانورسیشن های شبکه های اجتماعی من رو میخونه من نباید بخونم؟ مثلا نوشته شوهرم راضی نیست من برم خونه مادرم!!! شاخ درآوردم اینو خوندم اصلا . یا شوهرم گفته من بین تو و مادرم مادرمو انتخاب میکنم!!!
اینجا یک سایت عمومی است
بردیا تنها راهش همینکه گفتم بهش نزدیک شو بهش اجازه بده نفس بکشه منعش نکن اگه بهت شک داره کاری نکن که شکش بیشتر شه زنا کنجکاون زنا ریز ترین خاطرات و حرفارو یادشون نمیره چه محبت امیر چه حرف رکیک پس چه بهتر که باهاش عاشقانه حرف بزنین و رفتار کنین گرفتم موبایل و لپ تاپ کاری بس عجولانه بود اون شریک زندگی تونه بچه ۱۲ساله که نیست بخواین تربیتش کنین

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
شما هم مثل همسر من یه حرفی میزنی بعد انکار میکنی. حتما یادت رفته
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....